Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Την είδα τελευταία φορά σε μία κηδεία και ήρθε και με φίλησε», λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη


Την Παρασκευή (7/6) έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Δέσποινας Στυλιανοπούλου σε ηλικία 91 ετών. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού.

Η επιτυχημένη ηθοποιός αναφερόμενη στην αείμνηστη συνάδελφό της είπε: «Ήταν καλό κορίτσι, πολύ καλό κορίτσι! Κρίμα που έφυγε. Την είδα τελευταία φορά σε μία κηδεία και ήρθε και με φίλησε. Λυπηρό! Τη θυμάμαι όπως την έζησα.

Την έβλεπα κάθε μέρα στον Καραγιάννη, συζητούσαμε και πάντα την έβλεπες γελαστή κι έξω καρδιά! Νομίζω ότι βοήθησε και πολύ τον Καραγιάννη. Λυπήθηκα πολύ. Καλό παράδεισο».

Υπενθυμίζεται ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποχαιρέτησε δημοσίως την Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μαζί με την Δέσποινα Στυλιανοπούλου και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Στη λεζάντα της ανάρτησης η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει γράψει: «Μια αγκαλιά για όλους μας γλυκιά μου Δέσποινα Στυλιανοπούλου… Ξεκουράσου… Το χαμόγελο σου δεν θα σβήσει ποτέ».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!