Δεν υπάρχει αυτό: Δείτε την Rihanna να μας τα δείχνει όλα… με διάφανη τουαλέτα (φωτογραφίες)

Κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα μόνο!


Κι εκεί που λες ότι πλέον, ναι… τα έχεις δει όλα… και το λες και με σιγουριά, να σου μια Rihanna να σου αλλάξει το σκηνικό.

Στα ετήσια Βραβεία της Ένωσης Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, CFDA (Counsil of Fashion Designers of America) εμφανίστηκε το κορίτσι. Και καλά το ότι εμφανίστηκε… πως εμφανίστηκε είναι το θέμα! Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, προκαλεί εγκεφαλικά και «περίεργες ορέξεις» η εμφάνιση της. Μην είμαστε και άδικοι! Το θέαμα είναι εκπληκτικό. Αλλά βρε κούκλα μου, λίγο πιο σεμνή… λίγο πιο μαζεμένη… σέξι μεν, αλλά μαζεμένη. Μην κολάζεις και τα καημένα τα αγοράκια που βρίσκονται εκεί!

Όσο για το τι φορούσε; Φορούσε μια διάφανη τουαλέτα με 216.000 κρύσταλλα Swarovski. Ναι! 216 κρύσταλλα Swarovski! Καλά ακούσατε! Ωστόσο, απ’ότι φαίνεται ακόμα και για τα δικά της δεδομένα, η συγκεκριμένη τουαλέτα… είναι κάπως. Χωρίς σουτιέν και με ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που κάλυπτε ίσα ίσα τα επίμαχα σημεία της, πόζαρε στους φωτογράφους λες και είναι στο σπίτι της και χωρίς να την απασχολεί το outfit. Τέλος, η τουαλέτα ήταν σχεδιασμένη από τον σχεδιαστή Adam Selman.

Σε περίπτωση που κάποια ενδιαφέρεται…. ας τρέξει να προλάβει!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!