Δεν έχω φίλους από τον χώρο | Μόνο τον Θανάση Πάτρα

«Το πρωινό μού άρεσε, αλλά δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση, ώστε να μπω στη διαδικασία να το σκεφτώ»


Η Νάντια Μπουλέ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «TV BOX» και μίλησε για την ροσωπική της ζωή, την τηλεόραση, παραδέχτηκε ποιες εκπομπές έχει ξεχωρίσει φέτος και μίλησε μεταξύ άλλων για το πρώτο της δισκογραφικό βήμα με το single «Κλέψε με».

Για το πρώτο της single με τίτλο «Κλέψε με», η Νάντια Μπουλέ είπε: «Το συζητούσα εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμούσα να κάνω το βήμα. Ύστερα από κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες για εμένα, όπως με τον Μανώλη Λιδάκη, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, το Τρίφωνο και μετά την εμπειρία μου με το Fame και το Cabaret, ένιωσα μεγαλύτερη σιγουριά επάνω στη σκηνή. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι κατάλληλοι συνεργάτες που με βοήθησαν να κάνω το βήμα, όπως ο Γιώργος Κυβέλος, ο Γιώργος Ισαάκ και, ειλικρινά, τους ευχαριστώ πολύ».

Πώς θα χαρακτήριζε η ίδια τον εαυτό της; «Από διάφορα σχόλια φίλων και γνωστών, καταλήγω οτι σίγουρα είμαι αναποφάσιστη, υπομονετική και αφηρημένη» είπε η Νάντια Μπουλέ ενώ για τον ρόλο που παίζει το ρίσκο στη ζωή της και κατά πόσο έχει ρισκάρει η ίδια στο παρελθόν σχολίασε: «Στην προσωπική μου ζωή, καθόλου. Έχω παιδικούς φίλους, ίδιες συνήθειες στην καθημερινότητα και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές». Έχει, όμως, φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης; Η ίδια απάντησε: «Ο Θανάσης Πάτρας και η γυναίκα του είναι φίλοι μου, αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχω ιδιαίτερες φιλίες με άτομα του χώρου».

Η Νάντια Μπουλέ απάντησε, επίσης, στο ενδεχόμενο να κάνει και πάλι κάποιο πρωινό πρόγραμμα: «Το πρωινό μού άρεσε, αλλά δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση, ώστε να μπω στη διαδικασία να το σκεφτώ», ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ποιες τηλεοπτικές παραγωγές έχει παρακολουθήσει και έχει ξεχωρίσει τη φετινή χρονιά: «Το “Ράδιο Αρβύλα” πάντα μου αρέσει. Μέχρι στιγμής, θέλησα να δω πώς είναι οι εκπομπές του Νίκου Μουτσινά και της Ναταλίας Γερμανού».

Πηγή: tvnea.blogspot.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!