Δε σταματούν οι καυγάδες μεταξύ των Άστον Κούτσερ και Τσάρλι Σιν

Μήλο της έριδος η σειρά ”Two Men And A Half”


Ο Τσάρλι Σιν μέχρι το 2010 ήταν ένας από τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς Two & A Half Men, αλλά ο ρόλος του τελείωσε και στη θέση του ήρθε ο Άστον Κούτσερ.

Από την πρώτη μέρα ο Τσάρλι Σιν μιλούσε άσχημα για τις υποκριτικές του ικανότητες και δεν είχε σταματήσει μέχρι που πριν δύο μέρες ο Άστον Κούτσερ από τηλεοπτική εκπομπή του ζήτησε να βγάλει το σκασμό. Φυσικά δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση.

«Μάγκα, βγάλε το σκασμό…Σοβαρά τώρα, αρκετά μέχρι τώρα. Έχουν περάσει τρία χρόνια και συνεχίζεις να με προσβάλλεις στο Twitter; Έλα τώρα σοβαρολογείς;» είπε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ που ήταν καλεσμένος ο Κούτσερ για τον twitterοπόλεμο που δέχεται από τον Σιν και η απάντηση δεν άργησε.

63cfc7bee6b2699167bc5b30eccd7a02

«Έλαβα το μήνυμά σου Ashton. Πραγματικά Συγνώμη. Ακουγόσουν σαν εμένα! Μπράβο! Δικό μου το λάθος. Ήμουνα εκνευρισμένος με άλλα πράγματα και ξέσπασα σε’ σένα. Ελπίζω να είσαι καλά.Αλλά μια καινούργια σκέψη. Μάγκα, την επόμενη φορά που θα μου πεις να σκάσω, θα σε βάλω σε κλινική για δίαιτα για έναν χρόνο #Το έπιασες μικρέ;».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!