Dancing with the Stars: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό Live – Επιστροφή της Ευγενίας Μανωλίδου

Συμμετοχές, ατάκες, χορός και ίντριγκες στο show χορού του ΑΝΤ1.


Ένα Dancing διαφορετικό από τα άλλα. Τα οκτώ ζευγάρια που έχουν απομείνει χορεύουν σε ένα τραγούδι δύο χορογραφίες δοκιμάζοντας τις αντοχές τους αλλά και τις ικανότητες τους. Η Ευγενία Μανωλίδου επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και κάθησε δίπλα στην Κάτια Δανδουλάκη σε ρόλο κριτή αυτή τη φορά…πιο λαμπερή από ποτέ.

Τα ζευγάρια έπρεπε να συνδυάσουν δύο διαφορετικές τεχνικές σε ένα τραγούδι και να κερδίσουν την εύνοια του κοινού.

Με ένα σούπερ μίνι σε έντονο μπλε ελεκτρίκ που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της η Δούκισσας Νομικού για μια ακόμα φορά έκανε τη διαφορά.

Το πρωτότυπο φόρεμα ήταν custom made φορεμα της Αφροδίτης Παπαξένου, Serendipity ενώ το εντυπωσιακό δαχτυλίδι, που κοσμούσε το χέρι της του οίκου Kessaris.Την εμφάνιση ολοκλήρωναν τα Booties με animal print, Giuseppe Zanotti, από την Καλογήρου. Ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης επέλεξε να χτενίσει τα μαλλιά της λαμπερής παρουσιάστριας βαγκ.

Πρώτη χόρεψε η Μαίρη Συνατσάκη που θεωρείται και ένα από τα φαβορί του χορευτικού σόου. Μαζί με τον καβαλιέρο της Γιούρι χόρεψαν μπατσάτα και βάλς. Η κριτική επιτροπή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο βάλς και όχι στην μπατσάτα. Πάντως κατάφερε να αποσπάσει 28 βαθμούς.

Αμέσως μετά ανέβηκε στην πίστα του Dancing o Λάκης Γαβαλάς ο οποίος χόρεψε μάμπο με φοξ τροτ. Η παρτενέρ του Αναστασία Δρακά, επέλεξε να δώσει στον Λάκη τον ρόλο…της ντάμας για τον πρώτο χορό με μια μάξι πράσινη φούστα και περούκα ! Το ζευγάρι πήρε διθυραμβικές κριτικές ενώ όλοι είπαν ότι ήταν η καλύτερη εμφάνισή του από την αρχή του χορευτικού σόου.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ευαγγελία Αραβανή η οποία προσπάθησε να συνδυάσει την ταχύτητα με την τεχνική, το quick step με τη σάμπα. Η κριτική επιτροπή διχάστηκε όσον αφορά στην εμφάνιση της Ευαγγελίας αν και η βαθμολογία της έφτασε στους 32 βαθμούς, η υψηλότερη που έχει εμφανιστεί στο παιχνίδι μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ο Άλεξ Κάβδας χόρεψε δύο εκ διαμέτρου διαφορετικούς ρυθμούς, ρούμπα και passo doble. Η εμφάνιση του δεν εντυπωσίασε τους κριτές καθώς όλοι οι κριτές είπαν ότι δεν ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!