Δανάη Παππά για… επίμονο θαυμαστή: Δεν ξέρω τι έχει πάθει, κάθε μέρα μου στέλνει μηνύματα για τις κάλτσες μου


Στα παρασκήνια της παράστασης «Για μια ζωή» συνάντησε την Δανάη Παππά η κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου». Η νεαρή πρωταγωνίστρια μίλησε για τον… επίμονο θαυμαστή που έχει το τελευταίο διάστημα και για τα δημοσιεύματα που την ενοχλούν κατά καιρούς.

Ειδικότερα, η Δανάη Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου στέλνουν αρκετά μηνύματα στα social media που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τώρα τελευταία είναι ένα προφίλ που για κάποιο λόγο λόγω της παράστασης, επειδή φοράμε κάτι άσπρα καλτσάκια στη σκηνή, δεν ξέρω τι έχει πάθει με τις κάλτσες μου και κάθε μέρα, όταν ανεβάζω ένα story, μου λέει: “Α, θέλω να δω τα καλτσάκια σου” και τα “καλτσάκια σου” και τα “καλτσάκια σου”. Θεέ μου, λέω, με αυτά τα καλτσάκια έλεος πια».

«Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο τα media να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Δηλαδή από τη στιγμή που και εγώ διάλεξα η ίδια να κοινοποιήσω τη σχέση μου και να ανεβάζω φωτογραφίες ή να μιλάω για αυτήν ανοιχτά, είναι αναπόφευκτο να με ρωτάνε και να θέλουν να μάθουν παραπάνω πράγματα για να βγάλουν την “είδηση”. Από την άλλη, όμως, είναι δική μου επιλογή το πόσο θέλω να δώσω. Δηλαδή ναι μεν δίνω πράγματα από την προσωπική μου ζωή αλλά δεν θα τα δώσω και όλα, δεν θα ανοίξω τελείως την πόρτα του σπιτιού μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Αυτό που με ενοχλεί συνήθως είναι όταν κάποιος γράφει ψέματα, απλά για κακία. Ότι δηλαδή υπήρχε ένας χωρισμός ή ένας τσακωμός, κάτι τέτοια που ξέρεις ότι είναι τελείως χαζά για να γράψουν κάτι και να πάρουν τα κλικ επειδή “πουλάει” αυτό το θέμα» πρόσθεσε, επίσης, η Δανάη Παππά.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!