Η Cynthia Nixon είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του Sex and the City, της σειράς που έκλεψε τις καρδιές πολλών τηλεθεατών την προηγούμενη δεκαετία και απέκτησε φανατικούς οπαδούς. Η ηθοποιός που πλέον είναι 52 ετών, πήρε την απόφαση να μοιραστεί κάτι πολύ σημαντικό μέσω ανάρτησής της στο Instagram: αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο παιδί της είναι trangender, με άλλα λόγια διεμφυλικός. Η ημερομηνία που επέλεξε να το κοινοποιήσει δεν είναι τυχαία, καθώς στην Αμερική η Παρασκευή 22 Ιουνίου έχει οριστεί ως Trans Day of Action.

Πρόκειται για τον Samuel, ή αλλιώς Seph όπως είναι το υποκοριστικό που του αρέσει να τον αποκαλούν, που σήμερα είναι 22 ετών. Είναι το πρώτο της παιδί από τον Danny Mozes, με τον οποίο έχει αποκτήσει και το μικρότερο Charles, 15 σήμερα ετών. Ο Samuel λοιπόν, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η μητέρα του, γεννήθηκε με το όνομα Samantha Mozes.

Η ηθοποιός όμως έχει πολύ ενδιαφέροντα νέα να μοιραστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δε θα περιοριστεί στις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, ούσα αποφασισμένη να αναλάβει ενεργό δράση στα κοινά. Συγκεκριμένα, λίγους μήνες πριν, ανακοίνωσε την επιθυμία της να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Είμαι τόσο περήφανη για το γιο μου Samuel Joseph Mozes (τον φωνάζουμε Seph), που αποφοίτησε από το κολλέγιο αυτόν τον μήνα. Τον χαιρετώ όπως και όλους όσους σηματοδοτούν τη σημερινή ημέρα Trans Day of Action»

I’m so proud of my son Samuel Joseph Mozes (called Seph) who graduated college this month. I salute him and everyone else marking today’s #TransDayofAction. #TDOA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) στις