Στην παρέα προστίθεται και η Chryssanthemis, η εντυπωσιακή καθηγήτρια φωνητικής της Μαρίας Βοσκοπούλου. Η νεαρή τραγουδίστρια της Panik Records έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα τραγούδι, το «Ταξίδι στο όνειρο», στο οποίο έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως πρωταγωνίστρια η Μαρία.

Η πατρότητα της ιδέας ανήκει στη νεαρή τραγουδίστρια. «Το “Ταξίδι στο όνειρο” είναι ένα καλοκαιρινό κομμάτι που πραγματεύεται ένα νεανικό έρωτα. Όταν συμφωνήσαμε με το σκηνοθέτη ότι θα συμμετάσχουν νεαροί σπουδαστές της σχολής στο βιντεοκλίπ, η πρώτη που σκέφτηκα ήταν η Μαρία! Γνώριζα ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, έτσι της το πρότεινα με χαρά!» εξιστορεί η Chryssanthemis. Η γνωριμία τους έγινε πριν από δύο χρόνια. «Γνωριστήκαμε με τη Μαρία απρόσμενα, όταν επισκέφτηκε με τη μητέρα της τη μουσική σχολή της οποίας είμαι ιδιοκτήτρια στη Βούλα. Εντελώς τυχαία».

«Υπάρχει η σκέψη για ντουέτο;» ρωτάω αυθόρμητα, άλλωστε φαίνεται πως δεν υπάρχει μια τυπική σχέση καθηγήτριας – μαθήτριας. Η χημεία ανάμεσά τους είναι προφανής. Η Chryssanthemis απαντά πως «προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για κάτι τέτοιο. Τίποτα δεν αποκλείεται στο μέλλον» και η Μαρία χαμογελά ελαφρά. Το προσόν που πρωτοδιέκρινε στη μαθήτριά της είναι η ωριμότητα που διαθέτει, χωρίς να καταπιέζεται η φρεσκάδα της νιότης. «Ξέρει τί θέλει και είναι συγκεντρωμένη στους στόχους της» συμπληρώνει. Φυσικά η εκτίμηση είναι αμοιβαία. «Τη Chryssanthemis την εκτιμώ πολύ ως δασκάλα. Βέβαια, έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη και φιλική σχέση… ως τραγουδίστρια θεωρώ ότι είναι από τα νέα πρόσωπα που θα ξεχωρίσουν».
Καθώς πλησιάζει η ώρα που θα ξεκινήσει το μάθημα, η κουβέντα ολοκληρώνεται με τα όνειρα που κάνει η 17χρονη Μαρία. Όνειρα που εξαιτίας της σοβαρότητας και της ωριμότητας που τη διακατέχουν μοιάζουν με δεσμεύσεις, ίσως της ίδιας προς τον εαυτό της και τους γονείς της. Τους περήφανους για εκείνη γονείς της. «Έχω όνειρα. Όμως έχω μάθει να προχωρώ βήμα βήμα. Αυτή την εποχή εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να τελειώσω το σχολείο. Ελπίζω να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτός ο πρώτος στόχος και να συνεχίσω τις σπουδές μου».

Όσο για τη Chryssanthemis, δεν αποκλείεται το χειμώνα να τη δούμε σε μεγάλο σχήμα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. «Είμαι σε μια δημιουργική περίοδο! Ετοιμάζω το επόμενό μου single που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο καθώς και τις προσωπικές μου εμφανίσεις και είμαι σε συζητήσεις για τη συμμετοχή σε ένα μεγάλο σχήμα του χειμώνα» λέει στο People.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί  μαζί με το Έθνος της Κυριακής.