Χρήστος Βασιλόπουλος: «Η μητέρα μου ήταν μαμά και μπαμπάς» – «Ο γιος μου είναι το Όσκαρ της ζωής μου»


Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Μπαμπά – δες” και μίλησε στον Τάσο Ιορδανίδη για τον μονάκριβο γιο του, αλλά και τον θαυμασμό που τρέφει στη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο γιος μου παίζει το μεγαλύτερο ρόλο, είναι το Όσκαρ της ζωής μου. Είναι ό,τι καλύτερο και ολοκληρωμένο έχω κάνει. Τα πάντα γίνονται γύρω από αυτόν. Φυσικά κρατάω τη ζωή μου και τον χρόνο μου αλλά πάντα η πρώτη σκέψη το πρωί είναι τι κάνει ο Απόλλωνας, να τον πάρω τηλέφωνο. Ο γιος μου τώρα είναι σχεδόν 4 ετών! Είναι πολύ επίμονος, πολύ πεισματάρης και οι δύο γονείς είμαστε. Εγώ είμαι πάρα πολύ ειδικά όταν έχω έναν στόχο και σκοπό. Είναι χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν. Είναι πολύ ελεύθερος γιατί δεν υπάρχει στο σπίτι “γιατί έκανες αυτή τη ζημιά;”. Προσπαθώ να μην αντιδράω σε αυτά γιατί είναι μεγάλη πρόκληση».

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Μεγάλωσα με υπέροχες γυναίκες»

«Είχε προηγηθεί ήδη μία εγκυμοσύνη η οποία δεν πήγε καλά. Η δεύτερη φορά που μου το ανακοίνωσε ήταν διπλή η χαρά μου γιατί είχαμε περάσει ήδη μια περιπέτεια, η οποία είναι σύνηθες φαινόμενο. Χάρηκα πάρα πολύ και καρδιοχτυπούσα για να δω αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος, μέχρι να πάνε όλα καλά. Στην αρχή εγώ ήθελα κορίτσι. Είμαι βαθιά συνδεδμένος με τις γυναίκες γιατί μεγάλωσα με δυο γυναίκες υπέροχες και δυναμικές. Τη γιαγιά και τη μαμά μου. Βέβαια, ο Απόλλωνας είναι ένα θαύμα και είμαι ερωτευμένος και δοσμένος σ’ αυτόν. Άλλαξε αυτό στην πορεία».

Ο θαυμασμός στην μητέρα του

«Το αντρικό μου πρότυπο ήταν η μαμά μου. Η μαμά ήταν μπαμπάς, ήταν από όλα. Με έκανε στα 17 της, έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν ακόμα μωρό. Φαντάζεσαι να είσαι 17 χρονών και να έχεις παιδί; Ήταν σοκαριστικό. Είχε τη δύναμη να στηρίξει την οικογένεια, να δουλέψει και να μου δώσει τα εφόδια να είμαι ισορροπημένος. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο στα 16 μου. Κι αυτό οφείλεται στη μαμά μου! Σε ένα ταξίδι έδειξε φωτογραφία σε μια φίλη της που ήταν ερασιτέχνης ηθοποιός και της έδωσε την ιδέα να γίνω ηθοποιός», πρόσθεσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!