Χρήστος Νικολόπουλος: Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με θαυμαστές του Καζαντζίδη


Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Νικολόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής (17/11). Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής συνθέτης αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη τονίζοντας πως ο ίδιος τον έχει συγχωρέσει.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλετε τώρα να το συζητήσουμε; Πέρασαν 25 χρόνια. Τα έχω ξεχάσει όλα, τον έχω συγχωρήσει αν και εγώ δεν τον πείραξα. Αυτός με πείραξε αλλά τον έχω συγχωρήσει και τα έχω ξεχάσει όλα. Δεν άργησα πάρα πολύ να τον συγχωρήσω γιατί είμαι από τους χαρακτήρες που ξεχνάω γρήγορα».

«Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με κάποιους θαυμαστές του, πολλά. Άμα δείτε στα σχόλια, όταν ανεβάζω κάτι και μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω, σε ορισμένους όχι», συμπλήρωσε.

«Στο τέλος μιλήσαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Φυσικά και μου κόστισε όλο αυτό, αν και σε δουλειές καθόλου. Αντιθέτως με ωφέλησε γιατί υπήρχαν αυτοί οι φανατικοί του Καζαντζίδη, που με μίσησαν εκείνο τον καιρό, υπήρχαν όμως και άλλοι που κατάλαβαν ότι είχα δίκιο. Αυτοί μού έδειξαν απλόχερα την αγάπη τους» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Χρήστος Νικολόπουλος.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!