
Χρίστος Κούγιας: «Ακόμη και όταν οι γονείς μου ήταν μαζί, η κατάσταση στο σπίτι ήταν χαοτική»
Στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο για το «AnesTea the Podcast» μίλησε ο Χρίστος Κούγιας. Η συνέντευξη θα δημοσιευθεί σήμερα (10/7) το απόγευμα, ωστόσο χθες ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο μικρά βίντεο από τα όσα εξομολογήθηκε ο γιος του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου.
Ο Χρίστος Κούγιας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στην οικογένειά του, τόσο πριν, όσο και μετά το διαζύγιο των γονέων του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει ζήσει «τη νορμάλ ελληνική οικογένεια».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Χρίστος Κούγιας εξήγησε πως: «Οι γονείς μας, ναι μεν ήταν εξαιρετικοί γονείς στο πώς να μας μεγαλώσουν, ήταν και ταυτόχρονα πολύ κακοί γονείς. Δεν θα έπρεπε εγώ να μπαίνω στη μέση. Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα για εμένα, δηλαδή ήμουν κλεισμένος στο σπίτι, τύπου είχα φτάσει 160 κιλά».
«Όταν βγαίνουν όλοι στα ΜΜΕ και λένε ασυναρτησίες, τα λέω και εκνευρίζομαι, ασυναρτησίες για τη ζωή σου, για τη ζωή του πατέρα σου, για το ένα, για το τι κληρονομείς, για το τι κάνεις. Όλοι ξαφνικά είχαν άποψη για τα πάντα. Λες και ήθελαν να μας τελειώσουν κανονικότατα. Ξέρεις, πάει ο Κούγιας πέθανε, δεν φοβόμαστε κανέναν, θα τα πάμε τα μικρά τώρα…
Αυτό το κομμάτι του ονόματος είναι ότι θα μου επιτρέψει να κάνω κάποτε αυτό που πραγματικά θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Οικογένεια, σύζυγος, παιδιά, ένα νορμάλ σπίτι. Μια ησυχία. Δεν πάω στο νεκροταφείο. Το όνειρο του πατέρα μου ήταν να μπούμε μια μέρα στα δικαστήρια οι τρεις μας», συνέχισε.
«Έχω στερηθεί πράγματα στη ζωή μου»
Ακόμη, ο Χρίστος Κούγιας είπε στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο: «Μπορεί μικρότερος να έχω ζήσει την οικονομική άνεση, αλλά έχω στερηθεί άλλα πράγματα στη ζωή μου. Έχω στερηθεί την έντονη παρουσία του πατέρα. Ο πατέρας μου ήταν πιο αυστηρός και παραδοσιακός. Δεν έχω ζήσει τη νορμάλ ελληνική οικογένεια.
Δηλαδή αυτό που ξυπνάς το πρωί, ο μπαμπάς πάει δουλειά, η μαμά είναι εκεί, να είμαστε όλοι μαζί το πρωί, να πάμε σχολείο, να γυρίσουμε, η μαμά και ο μπαμπάς να είναι εκεί. Ήταν σε αστάθεια τα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μου έλειπε γιατί ήταν κάτι που δεν είχα ζήσει. Ακόμη και όταν οι γονείς μου ήταν μαζί, η κατάσταση στο σπίτι ήταν χαοτική».