Χριστίνα Πολίτη: “Προτιμώ να ασχολούμαι με την Κέιτ παρά με το μαλλί της Φουρέιρα”

Γιατί κατακεραύνωσε την τραγουδίστρια η γνωστή κοσμικογράφος;


Καλεσμένη στην εκπομπή “ΠΕΔΕΣ” του Alpha βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν σταματά να καλύπτει τα κοσμικά δρώμενα του καλοκαιριού, πλέον και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Σχολιάζοντας τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών, η κοσμικογράφος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Αγγλία, όπου έχει ζήσει αρκετά χρόνια, και τόνισε πως δεν θεωρεί αρνητικό το γεγονός ότι ένας ολόκληρος λαός ασχολείται πάντα με την βασιλική οικογένεια, με αφορμή την γέννηση του διαδόχου του θρόνου που κατακλύζει ως είδηση τα μέσα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

“Προτιμώ να ασχολούμαι με την Κέιτ Μίντλετον και τα γεννητούρια της παρά με το μαλλί της Φουρέιρα και της κάθε Φουρέιρα” είπε γελώντας η δημοσιογράφος, επιμένοντας πως μια γέννηση αποτελεί πάντα ένα ευχάριστο γεγονός και πως η Κέιτ Μίντλετον με την σεμνότητά της δημιουργεί ένα όμορφο παραμύθι γύρω από την βασιλική οικογένεια.

“Που γράφτηκε ότι η Ελένη Φουρέιρα πήγε στην Μύκονο, ποιος ασχολήθηκε;” είπε η Χριστίνα Πολίτη, προσθέτοντας ότι στο όμορφο νησί του Αιγαίου γίνονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα κοσμικού ενδιαφέροντος…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!