Χωρισμός βόμβα στην showbiz Ελληνίδας τραγουδίστριας

Οριστικοί τίτλοι τέλους ή απλά μια μεγάλη κρίση στον έρωτά τους; Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον εφοπλιστή;


Οριστικοί τίτλοι τέλους ή απλά μια μεγάλη κρίση στον έρωτά τους; Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον εφοπλιστή;

Είναι από τις ειδήσεις που σε στεναχωρούν ακόμα και όταν πρέπει να τις γράψεις. Γνωρίζοντας δε το πόσο πολύ ερωτευμένοι ήταν οι πρωταγωνιστές του έρωτα αυτού. Στο άκουσμα των όσων έχουν συμβεί εύχεσαι να αναθεωρήσουν και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους.

Στην περίπτωση όμως της Άντζελας Δημητρίου και του Γιώργου Λεβεντάκη , το παρασκήνιο που οδήγησε στον χωρισμό και οι εξελίξεις φαντάζουν δύσκολες. Το καζάνι σύμφωνα με τις φήμες σιγοέβραζε από καιρό.

Οι άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον περιέγραφαν τον εφοπλιστή να ασφυκτιά από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας της τραγουδίστριας, ενώ το δύσκολο παρελθόν της τον γέμιζε με πολλά άγχη… Η είδηση ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σιγοψιθυριζόταν έντονα τις τελευταίες μέρες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Πέμπτη βράδυ οι δυο τους διασκέδαζαν μαζί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι πίσω από τα χαμόγελα κρυβόταν η κρίση που κορυφωνόταν.

Σαββάτο βράδυ όμως ο Γιώργος Λεβεντάκης έκανε σόλο νυχτερινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο Frangelico όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής,  και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν τον συνόδευε η σύντροφος του. Η απουσία της Άντζελας Δημητρίου από το πλευρό του εφοπλιστή έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά του χωρισμού.

Όλους αυτούς τους μήνες που ήταν μαζί , ήταν αχώριστοι. Εκείνος δίπλα της σε κάθε στιγμή της, επαγγελματική και μη. Και επειδή η λέξη χωρισμός δεν μας αρέσει ευχόμαστε το ζευγάρι να ξεπεράσει σύντομα την κρίση και να είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι γιατί πραγματικά είναι πολύ ταιριαστοί…

Πηγή:flogit.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!