Χαβιέ Μπαρδέμ: «Στέλνω τον θαυμασμό μου σε όλους τους Έλληνες»

Ο Ισπανός star, πρωταγωνιστεί ξανά στο νέο διαφημιστικό σποτ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που προβάλλεται από την αρχή της εβδομάδας.


Ο Ισπανός star, πρωταγωνιστεί ξανά στο νέο διαφημιστικό σποτ των  Γιατρών Χωρίς Σύνορα που προβάλλεται από την αρχή της εβδομάδας. Και είναι συγκλονιστικός.

Αυτή τη φορά δε μιλάει Ελληνικά, αλλά ουρλιάζει, θέλοντας να μεταφέρει παντού τον πόνο και την απόγνωση όσων δεν μπορούν να τα καταφέρουν στην καθημερινότητά τους, λόγω των πολλών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.

Οι κάτοικοι της χώρας μας τον λατρεύουν. Πως το εισπράττει αυτό; «Συγκινήθηκα πραγματικά και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που αξίζει τέτοια εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τον ειλικρινή θαυμασμό μου σε όλους τους Έλληνες».

Άραγε γιατί θέλησε να υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια σε Ελλάδα και Ισπανία, που τόσο πλήττονται από την κρίση;

«Συμμετέχω γιατί μου το πρότειναν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, μια οργάνωση που αξίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμησή μου. Με αυτή την απίστευτη και ευρηματική ιδέα, οι Γιατροί μάς εξοικειώνουν με πολύ απλό τρόπο με τη σύνθετη πραγματικότητα των ”ξεχασμένων” ασθενών», δήλωσε στο Έθνος.

Ο ίδιος μπορεί να μην έχει επισκεφτεί τη χώρα μας για τα γυρίσματα των διαφημιστικών σποτ -έγιναν στη Μαδρίτη.

Το συνεργείο όμως του πήγε μια σειρά από δώρα: Ένα αγαλματίδιο από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, λικέρ μαστίχα από τη Χίο, γλυκό βύσσινο από τη Νάξο και φυσικά τις παστίλιες με μέλι και θυμάρι που ο ίδιος διαφημίζει.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!