Χατζηγιάννης: «Υπήρχε η επιθυμία για παιδί» – Η αποκάλυψη για την Ζέτα Μακρυπούλια


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» με αφορμή την προώθηση του νέου του τραγουδιού «Από το 1 ως το 100».

Ερωτώμενος για την πρώην σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε:  «Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου. Είναι μία σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα».

Όσο για τις σχέσεις τους μετά τον αθόρυβο και αξιοπρεπή χωρισμό τους επεσήμανε: «Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει μια αλληλεκτίμηση και ένας αλληλοσεβασμός».

Για την πρόσφατη δήλωσή του στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκαθάρισε: «Φανταστείτε ότι αυτό το λέω τώρα, εκείνη την εποχή δεν το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δεν θα ζούσε με τους γονείς του».

Ενώ ανέφερε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να γίνει διακαώς πατέρας: «Ναι, στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα, θα ήθελα ένα παιδί», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης .

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!