Χαριτοδιπλωμένος – Τσαλίκης και Ονιράμα στα καλύτερα τους στο 4711


Είπα και εγώ να γίνω λίγο βόρεια … Φυσικά για το χατίρι του μοναδικού Κώστα Χαριτοδιπλωμένου ο οποίος εμφανίζεται στο 4711

Κάτι διαφορετικό κάτι αλλιώτικο γίνεται πάντα σε αυτό το μαγαζί και το 4711 επέστρεψε ανανεωμένο

2 Καλλιτέχνες και 1 συγκρότημα ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά και ο χώρος της μουσικής αυτής συνάντησης είναι λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες.

Οι Onirama ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είναι στα καλύτερα τους

Ο Κώστας μας έλειψε και με αυτή την εμφάνιση του, δείχνει πόσο πολύ τον γουστάρει ο κόσμος και του το δείχνει. Είναι ο ροκάς που μεγαλώσαμε μαζί του και αυτός μαζί μας, σε όλα μας τα πάρτυ … σε όλα μας τα δύσκολα, και τα εύκολα, σε αυτά τα χρόνια που γουστάραμε την ανεμελιά.

Ο Γιώργος Τσαλίκης φοβερός … Με τρέλα τραγουδάει και δείχνει πόσο πολύ τον θέλει ο κόσμος στο άφτερ αυτό πάρτυ που κάνει. Θυμήθηκα τα τραγούδια του που έλεγε όταν πρωτοξεκινούσε. Τι να πώ … δεν θα πω τίποτα Να πάτε να τους δείτε !!
Είναι μοναδικοί

Οι Ονιράμα μια χαρά μου φάνηκαν δεν λέω αλλά …. Ήθελα λίγο ζωή παραπάνω δεν τρελάθηκα και τόσο … Παρόλα αυτά είναι ένα εξαιρετικό συγκρότημα … Ίσως για άλλου είδους διασκέδαση !!


Ιδιαίτερο στιγμιότυπο ήταν η κοινή τους εμφάνιση βέβαια, των ONIRAMA με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, σε μία ιδιαίτερα απολαυστική μουσική στιγμή που πραγματικά αν κρατούσε και λίγο παραπάνω θα ήταν καλύτερα !!

Σας το συνιστώ το πρόγραμμα να το απολαύσετε γιατί πραγματικά είναι 4711 στα καλύτερα του !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!