Χαριτοδιπλωμένος – Αργυρός: Διασκέδασαν στην Άντζελα και στον Θέμη

Στο μαγαζί βρέθηκαν γα να απολαύσουν το πρόγραμμα ο Κώστα Χαριτοδιπλωμένος όπου και ο Θέμης του έδωσε το μικρόφωνο και τραγούδησε αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός


Συνεχίζει με την απόλυτη επιτυχία το σχήμα στο Πρεμιέρα στην Συγγρού με Θέμη Αδαμαντίδη Άντζελα Δημητρίου και Αλέκο Ζαζόπουλο κι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν για πολύ!!

1000

Στο μαγαζί βρέθηκαν γα να απολαύσουν το πρόγραμμα ο Κώστα Χαριτοδιπλωμένος όπου και ο Θέμης του έδωσε το μικρόφωνο και τραγούδησε αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφού τον τσακώσαμε να τα λέει με τον μαιτρ του μαγαζιού Νίκο Σαρρή! 

2000

Το μυστικό της επιτυχίας μας το αποκαλύπτει μια γυναίκα …. που δεν είναι άλλη απο την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού που ξέρει να κινεί καλά τα νήματα Βάσω Ρεντοπούλου!! 

Απόλυτη διασκέδαση με τα καλύτερα ονόματα και φυσικά καλές τιμές είναι το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο που διανύουμε μας λέει η Βάσω. Το πρόγραμμα είναι απόλυτα φτιαγμένο για την καλύτερη διασκέδαση και έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον κόσμο να ξεχνάει τα προβλήματα του και να περνάει καλά !!!

0

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!