Χάρης Ρώμας: Μιλά για τις εφήμερες σχέσεις και τα one night stand

Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.


Κάποια από τα έργα που έχει γράψει και πρωταγωνιστήσει παίζονται ακόμη στην τηλεόραση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να προσφέρει το γέλιο απλόχερα. Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τον έρωτα και για την περίοδο στη ζωή του που είχε μόνο περιστασιακές σχέσεις.

«Παρ’ όλο που έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, έχω παντρευτεί κιόλας, κάθε φορά που ερωτευόμουν δυνατά πίστευα ότι θα ήταν η τελευταία φορά. Αν με ρωτήσεις για τη σχέση που έχω τώρα θα σου έλεγα ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την αγάπη που βιώνω τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν ερωτευόμαστε μόνο μια φορά στη ζωή μας, αλλά είναι διαφορετική η καψούρα και ο ενθουσιασμός από την πραγματική αγάπη».

Ενώ γενικά είναι άνθρωπος των σχέσεων, υπήρξε μια περίοδος στη ζωή του που είχε άλλου είδους ερωτικές επαφές. «Όταν ήμουν μικρός πέρασα μια περίοδο έξαλλης ζωής, όπου έκανα περιστασιακές σχέσεις ή είχα ακόμη και περιπέτειες μιας νύχτας. Δεν το μετανιώνω. Ίσως έπρεπε να περάσω και από αυτή τη φάση. Πάντα βέβαια ήθελα να είμαι σε σχέση και ίσως αυτή μου η επιθυμία να μου θόλωνε τα μάτια ότι το πρόσωπο που είχα δίπλα μου δεν ήταν κατάλληλο για μένα. Τώρα πια ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου και παρ’ όλο που είναι σημαντική η σωματική έλξη, αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι αρκετή για να είναι πλήρης μία σχέση. Από εκεί και πέρα το ερωτικό ενδιαφέρον πρέπει να παραμένει αμείωτο μέχρι το τέλος και ομολογώ ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς σεξ».

Όσο για τον αν έχει υπάρξει στη ζωή του καλύτερος εραστής ή σύντροφος, απάντησε στο ΟΚ!:

«Πιστεύω ότι τα συνδυάζω και τα δύο. Για να είσαι καλός σύντροφος πρέπει να είσαι καλός ερωτικός σύντροφος».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!