Χαμός με την σέξι φωτογράφιση του Θοδωρή Μαραντίνη – Αποκαλύπτει ότι συχνά κυκλοφορεί γυμνός στο σπίτι!

Αν νομίζεις ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι το συμβατικό αγόρι της διπλανής πόρτας… κάνει λάθος.

Αν νομίζεις ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι το συμβατικό αγόρι της διπλανής πόρτας… κάνει λάθος. Ο frontman των Onirama και σέξι κριτής του X Factor κουβαλά τη δική του τρέλα και φωτογραφίζεται πιο rock & sexy από ποτέ για το εξώφυλλο του DownTown.

Ο frontman των Onirama και σέξι κριτής του X Factorκουβαλά τη δική του τρέλα και φωτογραφίζεται πιο rock & sexy από ποτέ για το εξώφυλλο του DownTown.

Eίναι ο τέλειος άντρας; Σκοτώνει κατσαρίδες, πλένει τα πιάτα στο σπίτι και του αρέσει η γυναίκα του one way or another! Και είναι full στα τατουάζ γιατί… “Έχω βαρέσει τόσα τατουάζ για να φυγει από πάνω μου η φλωρίλα”.

Κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι;

Ναι, αρκετά συχνά. Με τα παιδιά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να το κάνεις συνέχεια, αλλά δεν θέλω να αισθάνονται ντροπή για το σώμα τους. Οπότε και να με δουν γυμνό, δεν υπάρχει θέμα. Όταν όμως είμαι μόνος μου, το κάνω πολύ πιο συχνά. Θα κυκλοφορήσω και θα κοιμηθώ γυμνός. Μου αρέσει πολύ.

H Σίσσυ είπε στην εκπομπή του Αρναούτογλου, ότι αυτό που σας κρατάει είναι οι εκπλήξεις.

Ευχάριστες, δυσάρεστες, δεν ξέρω. Μετά από τόσα χρόνια γάμου ένα ζευγάρι αφήνεται στην καθημερινότητά του και χάνεται. Κάποιες φορές προσπαθούμε να ταρακουνήσουμε ο ένας τον άλλον και να διατηρήσουμε λίγο αυτό που έχει μια σχέση στην αρχή της. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθω να χτυπήσω την πόρτα της, να βγούμε ραντεβού και να μείνουμε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Ακόμα και με μηνύματα μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ, λίγο πιο πικάντικα, λίγο πιο γλυκά, αναλόγως τη φάση. Απλά πράγματα χρειάζονται. Ένα λουλούδι, ένα δώρο.

Λένε ότι ο αρχηγός του σπιτιού είναι αυτός που σκοτώνει την κατσαρίδα. Στη δική σας περίπτωση τι ισχύει;

Κοίτα, την κατσαρίδα σίγουρα θα τη σκοτώσω εγώ. Όχι βέβαια ότι θα έχει πρόβλημα και η Σίσσυ. Έχει μια μαγκιά και έναν τσαμπουκά που μου αρέσει. Από εκεί και πέρα έχουμε χωρίσει τις αρμοδιότητες στο σπίτι. Η Σίσσυ θα φροντίσει γι’ αυτά που θα φάμε και θα πιούμε, εγώ μπορεί να πληρώσω τους λογαριασμούς, τα κοινόχρηστα, να φωνάξω τον υδραυλικό, να φτιάξω την πόρτα. . Και με τα παιδιά τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Εγώ μπορεί να συμμαζεύω πιο πολύ μέσα στο σπίτι, γιατί είμαι τέτοιος τύπος. Ας πούμε με χαλαρώνει πάρα πολύ να πλένω τα πιάτα.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!