Χαμός: Δείτε πως «στόλισε» ο Τάκης Ζαχαράτος με τον Αλέξανδρο Ρήγα τον Παντελή Παντελίδη στο «Your Face Sounds Familiar»

Άφωνοι έμειναν όλοι οι τηλεθεατές αλλά και το κοινό που βρέθηκε χθες live στο στούντιο του «Your Face Sounds Familiar», όταν ο Λευτέρης Ελευθερίου άκουσε την κριτική του από την κριτική επιτροπή του σόου…


Άφωνοι έμειναν όλοι οι τηλεθεατές αλλά και το κοινό που βρέθηκε χθες live στο στούντιο του «Your Face Sounds Familiar», όταν ο Λευτέρης Ελευθερίου άκουσε την κριτική του από την κριτική επιτροπή του σόου. Ο Λευτέρης Ελευθερίου ενσάρκωσε τον Παντελή Παντελίδη!

Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλεσε τον Παντελίδη: «Πως μπόρεσες εσύ που είσαι ένας άνθρωπος λεπτός, σικάτος, φίνος, να έχεις το look του διπλού πιτόγυρου με απ’ όλα που έχει ο Παντελίδης, και αυτό το βλέμμα που έχει ο τυφλοπόντικας… Αν ρωτήσει κάποιος τον Παντελίδη τι άρωμα φοράς θα πει “τζατζίκι παρφούμ”». Ενώ, στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Ρήγας είπε: «Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσες να είσαι φωνητικά χειρότερος και από το πρωτότυπο! Και όμως τα κατάφερες να είσαι χειρότερος από το πρωτότυπο!».

Φυσικά, μετά βγήκε και ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, να σχολιάσει μέσω Facebook τα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου και του Αλέξανδρου Ρήγα… τα σχόλια αναφερόντουσαν στην σεξουαλική ζωή. Στη συνέχεια, όλοι οι fan του Παντελή Παντελίδη στράφηκαν εναντίων των δύο κριτών!

triantafylos-pantelidis



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!