Casio, Renault και Πικέ απαντούν στη Σακίρα για το Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio


Casio και Renault απαντούν στη Σακίρα, μετά τις συγκρίσεις στο τραγούδι της για τον Πικέ.

«Η μπαταρίες μας αντέχουν περισσότερο από τη σχέση σου με τον Πικέ», απάντησε λογαριασμός της…  Casio στην Σακίρα.

Η Σακίρα «πυροβολεί» τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ με τους στίχους του νέου της τραγουδιού. «Αντάλλαξες μια Φεράρι με ένα Twingo, έδωσες ένα Rolex για ένα Casio», λέει στον ποδοσφαιριστή που την απάτησε επανειλλημένα και πρόσφατα συνήψε σχέση με το 22χρονο μοντέλο του Instagram, Κλάρα Κία Μάρτι.

Το καινούργιο τραγούδι της Κολομβιανής ποπ σταρ ονομάζεται «Bzrp Music Sessions 53», αλλά δεν πρόκειται για το πρώτο, στο οποίο βάζει τον Πικέ στο στόχαστρο. Αμέσως μετά τον πολύκροτο χωρισμό της, η Σακίρα είχε κυκλοφορήσει το «Monotonia», στο οποίο τραγουδούσε: «Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ, που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα».

Η 45χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bizarrap στο ολοκαίνουριο κομμάτι, το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την Τετάρτη.

 

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ύστερα από 11 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα. Μετά τον χωρισμό τους, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον Πικέ να φιλάει παθιασμένα τη νέα του σύντροφο, και οι εικόνες δεν άργησαν πολύ να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η αναφορά στις συγκεκριμένες εταιρείες δεν πέρασε απαρατήρητη με την Casio και την Renault να απαντούν.

Η Casio δεν άφησε ασχολίαστο το στίχο και απάντησε στην Κολομβιανή σταρ με ένα tweet. «Προς υπεράσπιση των ρολογιών Casio μας, η μπαταρία διαρκεί περισσότερο από τη σχέση του Πικέ και της Σακίρα», έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο twitter η εταιρεία ρολογιών.

Παράλληλα, η Renault χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού απευθύνθηκε στην τραγουδίστρια: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε στο Twitter. Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που είχε η Κλάρα Κία, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το πρωί της Κυριακής (15/1), ο Πικέ πήγε στο προπονητικό κέντρο με ένα Renault Twingo, δίνωντας έτσι την δική απάντηση στην πρώην γυναίκα του!



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!