Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα CMA Awards 2018. Η Carrie Underwood ήταν ανάμεσα στα άτομα που απένειμαν βραβείο. Ωστόσο η παρουσία της στη σκηνή ήταν σίγουρα άκρως αποκαλυπτική. Και φυσικά δεν μιλάμε για το σύνολο που επέλεξε, αλλά για όσα είπε όταν ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει.

Πριν λίγους μήνες, η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει μέσω instagram πως περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Mike Fisher. Η ίδια και ο σύζυγός της είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και δεν το κρύβουν.

Έτσι λοιπόν, αφού βραβεύτηκε ως η καλύτερη τραγουδίστρια της χρονιάς, ανέβηκε στη σκηνή με τον Brad Paisley. Όταν τον ρώτησε αν γυμνάζεται, λόγω των εντυπωσιακών του δικεφάλων, εκείνος της έκανε πλάκα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Τότε θυμήθηκαν την αστοχία που είχε κάνει στην πρώτη της εγκυμοσύνη, όταν ο Paisley είχε αποκαλύψει κατά λάθος δημόσια το φύλο του μωρού που περιμένει! «Θυμάσαι την τελευταία φορά που είχα μαρτυρήσει το φύλο του μωρού σου;», της είπε.

Όταν στη συνέχεια της ζήτησε να μιλήσει δημόσια για το φύλο του μωρού που περιμένει, εκείνη «πιεσμένη» από τις ερωτήσεις παραδέχτηκε on air ότι περιμένει αγοράκι!