Μπρούσκο: Όλες οι εξελίξεις στην σειρά για την χρονιά που έρχεται!

Η νέα χρονιά φέρνει πολλές εξελίξεις και ανατροπές στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο».


Ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, ερωτευμένοι όσο ποτέ, αποφασίζουν να φύγουν μαζί για Κύπρο, μέσα στις επόμενες 3 μέρες. Ο Διαμαντής, κατονομάζει στην Αναστασία και στον Σήφη, ποιος έδωσε εντολή να μπει ο εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο που σκοτώθηκαν οι γονείς του Ματθαίου και ξεσκεπάζει ένα μεγάλο μυστικό .

Η αποκάλυψη σοκάρει τα δύο αδέλφια, ενώ ο Διαμαντής μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνο στην καρδιά. Όταν το μαθαίνει η Δάφνη, τρέχει αμέσως κοντά του. Ο γάμος της Χριστίνας, εμποδίζεται τελευταία στιγμή απ’ τον Νεκτάριο, ταράζοντας τη γιαγιά Αδριανή. Η ζήλια, που εμφανίζεται στο πρόσωπο της νεαρής 18χρονης Αλίκης, γίνεται αφορμή να δει η Βασιλική ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον Μηνά και δέχεται να τον παντρευτεί.

Στο μεταξύ, ο Σήφης έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Εύα, η οποία αποφεύγει πλέον φανερά την οποιαδήποτε επαφή με τη Μελίνα.. δημιουργώντας της έτσι ερωτηματικά.

Η Αναστασία γεμάτη ενοχές για τον θάνατο των γονιών του Ματθαίου είναι έτοιμη να του αποκαλύψει τα πάντα. Παράλληλα, του ζητά ν’ αφήσουν πίσω το παρελθόν και να είναι ξανά μαζί. Ο Αντώνης παραδέχεται στον Αχιλλέα την παράνομη σχέση που είχε με την Ευρυδίκη. Μετά από υπονοούμενα της Εύας, η Μελίνα ζητά να μάθει απ’ τη Βασιλική αν γνωρίζει τι συμβαίνει μεταξύ Σήφη και Εύας και φυσικά η προδοσία της καλύτερής της φίλης είναι το μόνο που την ενδιαφέρει.

Η Χριστίνα, μαζί με τον Νεκτάριο, αντιμετωπίζουν τον οργισμένο Λευτέρη. Η Μελίνα προσπαθεί να μιλήσει στον Σήφη και να τελειώσει επιτέλους τη σχέση τους, κάνοντάς τον έξαλλο. Ο Μάρκος εξαγριώνεται όταν μαθαίνει πως η Δάφνη πήγε στο νοσοκομείο να επισκεφτεί τον Διαμαντή. Ο πατέρας της Αλίκης απειλεί να κλείσει στη φυλακή τον Μηνά αν δεν παντρευτεί την κόρη του. Ο Γιώργος φοβάται μην ανακαλύψει η Μελίνα, ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων. Σε μια στιγμή πίεσης και έντασης με τη Μελίνα, ο Σήφης την απειλεί με έναν άσσο που έχει στο μανίκι και που θα είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση και η ανατροπή όλης της ιστορίας!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!