Μπρούσκο: Ο Σήφης εκδηλώνει το μίσος που τρέφει για τον πατέρα του

Ο Σήφης δεν δέχεται την οικονομική βοήθεια του πατέρα του και εκδηλώνει όλο το μίσος που τρέφει εναντίον του.

Οι δυο ξεχωριστές γιορτές που στήνουν για το πατητήρι, ο Διαμαντής από τη μια πλευρά και ο Παύλος από την άλλη, πραγματοποιούνται ταυτόχρονα στα Χανιά, αλλά κάποια γεγονότα που θα συμβούν ανάμεσα στα δυο αντίπαλα στρατόπεδα, θα δρομολογήσουν νέες εξελίξεις.

Ο Σήφης δεν δέχεται την οικονομική βοήθεια του πατέρα του και εκδηλώνει όλο το μίσος που τρέφει εναντίον του. Στην Κύπρο, ο Ματθαίος για μια ακόμα φορά φέρεται σκληρά στον Αχιλλέα και απαιτεί να του επιστρέψει πίσω όλα τα χρήματα της οικογένειας.

Η Μελίνα νιώθει τύψεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα δυο αδέρφια, αλλά ο Αχιλλέας κάνει ό,τι μπορεί για να της δείξει την αγάπη του και είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει επαγγελματικά.

Αποφασίζουν να κάνει η Μελίνα προσπάθειες για εξωσωματική και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Στα αμπέλια των Ματθαίων, η Όλγα “στριμώχνει” τον Πάτροκλο, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, πόσο σκληρή επαγγελματίας είναι.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Κωνσταντίνα και τον Μανωλιό όταν ανοίγει η διαθήκη της θείας.. Θα συγκατοικήσουν με άλλους έξι….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!