Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξυπόλητη και τυλιγμένη με κουβέρτα σε ξενοδοχείο – Ανησυχία ότι υπέστη νευρικό κλονισμό


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει ανησυχήσει πάλι τους θαυμαστές της, με πολλούς να κάνουν λόγο για «κρίση ψυχικής υγείας» αφότου εθεάθη σε φωτογραφία στο Χ (πρώην Twitter) να βγαίνει ξυπόλυτη και τυλιγμένη με μια κουβέρτα από ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ, όπου είχαν κληθεί οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η πολυτάραχη ζωή της Μπρίτνεϊ είναι τέτοια, που θα μπορούσε να γίνει ταινία.

Σε σκηνές που θυμίζουν την κατάρρευση της τραγουδίστριας πριν από 14 χρόνια, η 42χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, εθεάθη φορώντας τα εσώρουχά της και να κρατάει ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα για να καλύψει το στήθος της καθώς έβγαινε από το ξενοδοχείο. Μαζί της ήταν ο επί διαστήματα σύντροφός της Πολ Ρίτσαρντ Σολίζ.

Υποστηρίζεται από μαρτυρίες στις ΗΠΑ πως το ζευγάρι είχε έναν τεράστιο καβγά που ακούστηκε στα άλλα δωμάτια και πως μια γυναίκα που ταίριαζε στην περιγραφή της Μπρίτνεϊ «παρενοχλούσε και απειλούσε τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου» που προσπάθησαν να την συνδράμουν.

Η ανάρτησή της που ανησύχησε ακόμα περισσότερο τους θαυμαστές της

Με μια ανάρτησή της περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα, αναφέροντας πως στις φωτογραφίες εμφανίστηκαν σωσίες. Την οποία αργότερα κατέβασε.

«Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες είναι από σωσίες και νομίζω ότι οι περισσότεροι το γνωρίζουν αυτό! Θα ήθελα με σεβασμό αυτή τη στιγμή ο κόσμος να καταλάβει ότι γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα! Η αλήθεια είναι χάλια, οπότε μπορεί κάποιος να μου μάθει πώς να λέω ψέματα; Θεές εκεί έξω, προσεγγίζω την ανώτερη δύναμή μου και επιπλέον, ελπίζω να το κάνετε κι εσείς !!! Χρειάζομαι μια νέα οδοντόβουρτσα αυτή τη στιγμή!!! ΥΓ … χρειάζομαι έναν εσπρέσο. !!! ΥΓ … Δεν είμαι σίγουρη γιατί νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ αυτό … Υποθέτω ότι είμαι απλά ένα κορίτσι και έχω περίοδο οπότε είμαι σκύλα ..».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας του Los Angeles Μπράιαν Χάμφρεϊ δήλωσε: «Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έλαβαν κλήση στις 12:42 π.μ. με αναφορές για τραυματισμό ενήλικης γυναίκας. Στη 1 π.μ. ένα ασθενοφόρο έφτασε στις εγκαταστάσεις. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν μεταφέρθηκε κανείς, Οι υπηρεσίες αποχώρησαν από το σημείο στις 1:17 π.μ. Το αστυνομικό τμήμα δεν κλήθηκε».

Παρενοχλούσε και απειλούσε υπαλλήλους και πελάτες

Το ΤMZ αναφέρει πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έφτασε στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ της Τετάρτης – με την αστυνομία να καλείται μετά από μια «φασαρία» με μια γυναίκα που ταιριάζει στην περιγραφή της τραγουδίστριας και η οποία φέρεται να «παρενοχλούσε και να απειλούσε τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου».

To ΤΜΖ μετέφερε πως «Μας είπαν ότι η Μπρίτνεϊ και ο Πολ αποσύρθηκαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου γύρω στις 11 το βράδυ, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν και να πίνουν. Ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο κατέληξαν σε έναν τεράστιο καβγά, ο οποίος, όπως μας είπαν, εξελίχθηκε σε χειροδικία, σύμφωνα με πηγές, και η Μπρίτνεϊ μπορεί να χτύπησε το πόδι της».

Υποστηρίζεται πως η Σπίαρς «φώναζε και ήταν εκτός ελέγχου στο διάδρομο της σουίτας της» με αρκετούς επισκέπτες του ξενοδοχείου να φοβούνται για νευρικό κλονισμό και να καλούν ασθενοφόρο.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!