Σημαντικές αποκαλύψεις από τον Bradley Cooper για την πατρότητα και πόσο τον έχει επηρεάσει επαγγελματικά. Ο 43χρονος ηθοποιός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR και αποκάλυψε πως η απόκτηση οικογένειας είναι «ένα θαύμα».

«Υποθέτω ότι το να έχω ένα παιδί και να έχω μια δική μου οικογένεια – που είναι ένα θαύμα και κάτι που πάντα ονειρευόμουν – με έκανε ακόμα περισσότερο ανοιχτό και να είμαι παρών» είπε.

Ο Cooper – που έχει μια κόρη ενός έτους, τη Λία, με τη σύντροφό του, τη Ρωσίδα μοντέλο και ηθοποιό Irina Shayk – είπε επίσης ότι η οικογενειακή ζωή τον έκανε πιο επιλεκτικό στα πρότζεκτ που αναλαμβάνει. «Πέρασα περίπου 15 χρόνια από ταινία σε ταινία και έπειτα έφθασα τα 39 και σταμάτησα και είπα: “Τι πραγματικά θέλω να κάνω;”» ανέφερε. «Θέλω να πω την ιστορία του Τζόζεφ Μέρικ στο «The Elephant Man». Έτσι έκανα αυτό για ένα χρόνο. Και τότε η ήρθε η ιστορία “Ένα Αστέρι Γεννιέται” και έπειτα πέρασα τα επόμενα τέσσερα γυρίζοντας την ταινία».

Το νέο πλάνο του είναι να υπογράφει μόνο ταινίες που τον ενδιαφέρουν. «Το μόνο πράγμα που γνωρίζω για το μέλλον είναι: Αξίζει να αφιερώσεις όλο τον χρόνο, έστω και αν ένα κομμάτι τέχνης προκύπτει σε μισή δεκαετία» είπε προσθέτοντας ότι το «A Star Is Born» στο οποίο πρωταγωνιστεί με τη Lady Gaga ήταν μία ταινία που ήθελε να κάνει.

«Ένα πράγμα που μας συνέδεσε αμέσως με τη Στέφανι (Lady Gaga) είναι ότι νιώσαμε πολύ αγάπη όταν ήμασταν παιδιά. Και όταν συναντώ ανθρώπους που μεγάλωσαν έτσι, απλά το διακρίνω», είπε ο Κούπερ. «Και αυτό είναι που θέλω να έχει η κόρη μου – απλά θέλω πάντα να αισθάνεται ότι την αγαπούν».