Μπο: «Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστριά μου, πειράζει;» – «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια»


Σε δηλώσεις αναφορικά με την προσωπική του ζωή, προέβη ο Μπο. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα ραντεβού που έχει βγει αλλά και για το φλερτ που δέχεται.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην κάμερα του Mega στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον γάμο, τα άβολα ραντεβού αλλά και για το είδη φλερτ που έχει συναντήσει. Ο Μπο, μάλιστα, ανέφερε: «Έχω αποχωρήσει από ραντεβού οικειοθελώς».

«Μου έχουν σκίσει τη μπλούζα σε μια συναυλία. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστριά μου, πειράζει; Φλερτάρω και δέχομαι φλερτ στα social media, αλλά προτιμώ την πραγματική επικοινωνία.

Έχω βγει ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα μέσω social media και δεν είχε καμία σχέση στην πραγματικότητα, αποχώρησα οικειοθελώς», είπε αρχικά.

«Θα παντρευόμουν ξανά αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος. Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια γιατί τα χρόνια περνάνε. Δέχομαι φλερτ από άνδρες, το διαχειρίζομαι με χιούμορ και τον βάζω κατευθείαν στη θέση του. Έχω παίξει ξύλο για μια γυναίκα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!