Barrow… Πάμε πλατεία;

Για λαχταριστά burgers στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.


Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου  η πολυσύχναστη και πάντοτε… updated πλατεία της Νέας Σμύρνης απέκτησε κάτι που πραγματικά της έλειπε!

Ένα γνήσιο burgerάδικο! Από την μοναδική Άντζελα Μποντιώτη. 

13

Το Barrow Burger Bar λοιπόν ενδείκνυται για τους Φανατικούς του είδους αφού προσφέρει σε μερικές από τις πιο λαχταριστές εκδοχές του!

12

Το μενού περιλαμβάνει 11 επιλογές σε burger (cheeseburger, Smoked, Chickenburger, Chicken Parmezan, Veggie κ.α.) που συνοδεύονται από ολόφρεσκες και κομμένες στο χέρι τηγανιτές πατάτες (μεγάλο + αυτό, ειδικά για τέτοιου είδους επιχειρήσεις), ενώ σχεδόν καθημερινά θα βρεις και 2 προτάσεις- έκπληξη!

8

10

6

Από ορεκτικά και σαλάτες θα βρεις αυτό που ακριβώς περιμένεις από κάθε burger bar που σέβεται τον εαυτό του (coleslaw, onion rings, πατάτες σε δυο διαφορετικές εκδοχές κλπ) ενώ πάντα μπορείς να διαλέξεις και κάποιο sandwich ή steaks.

3 89

Ο Σεφ του μαγαζιού Μιχάλης Μερζένης έχει πάντα τις καλύτερες ιδέες τις οποίες μάλιστα κάνει και πράξη. Πολλά χρόνια στον χώρο ξέρει να μας δίνει πάντα τις καλύτερες γεύσεις αφού με τα τόσα χρόνια εμπειρία του στο χώρο αυτό ξεχωρίζει.

4

7

Η Άντζελα Μποντιώτη ιδιοκτήτρια του μαγαζιού με την Τάνια Νικολοπούλου την Μαίρη Μηλιαρέση εμένα και την Θεώνη Θωμοπούλου και την Νίκη Συρίχα.  Μια παρέα που διασκεδάζει στο μαγαζί γιατί τα έχει όλα… Φαγητό ωραία μουσική μπύρα σπέσιαλ και όλα τα καλά!! 

O χώρος του χωρίς να είναι κάτι εντυπωσιακό είναι οικείος και φιλικός, με γήινα χρώματα, λίγες αλλά προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, ασπρόμαυρο πλακάκι, σκαμπό πάγκους και δερμάτινους καναπέδες ενώ από τις καλύτερες “θέσεις” είναι τα δυο μπαλκονάκια που βλέπουν πλατεία…

32



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!