Backstage απο την φωτογράφηση της Πηγής Δεβετζή με τους 40+ the Band


H νέα μουσική συνεργασία που ξεκινάει η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή με το μουσικό συγκρότημα 40+ The Band και για την οποία μας μίλησε πριν λίγες ημέρες ο Leader της μουσικής μπάντας, Πάνος Μελας, επισφραγίστηκε με μία εντυπωσιακή φωτογράφηση με φόντο το Τσίρκο “ATMOSPHERE”.

Home / Επικαιρότητα / Show Biz / Αποκλειστικά στο www.se-skespeis.gr: Το Backstage της φωτογράφισης της Πηγής Δεβετζή με τους 40+ the Band

Αποκλειστικά στο www.se-skespeis.gr: Το Backstage της φωτογράφισης της Πηγής Δεβετζή με τους 40+ the Band
Review Overview

H νέα μουσική συνεργασία που ξεκινάει η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή με το μουσικό συγκρότημα 40+ The Band και για την οποία μας μίλησε πριν λίγες ημέρες ο Leader της μουσικής μπάντας, Πάνος Μελας, επισφραγίστηκε με μία εντυπωσιακή φωτογράφιση με φόντο το Τσίρκο “ATMOSPHERE”.
Εμείς στο www.se-skepseis.gr την εξασφαλίσαμε για εσάς!!!

Την φωτογράφηση και φυσικά την επιμέλεια αυτής έχει ο Γιάννης Βλασερός (www.catchthemoment.gr) ο οποίος αν και φωτογράφος μόδας αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον επαγγελματισμό του σε κάτι διαφορετικό από την ειδικότητά του.

Η Πηγή Δεβετζή φωτογραφίζεται με δημιουργία του Βασίλειου Κωστέτσου ενώ οι 40+ The Band υπό την επιμέλεια της κας Εύας Χατζημπίνου ντύθηκαν από τα NEXT The Store Καλλιθέα.
Δείτε τις φωτογραφίες:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!