Η σχέση τους μετρά από το 2014 και ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η 26χρονη Kate Upton ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της 35χρονο παίκτη του baseball Justin Verlander, σε μία ρομαντική τελετή στην Τοσκάνη. Λίγο καιρό αργότερα, το πασίγνωστο μοντέλο παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι θέλει πολύ ένα παιδί και με το σύζυγό της.

Kate upton

Τώρα, η Upton έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι! Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ποζάροντας σε ένα μπαλκόνι στη Florida και φορώντας ένα κόκκινο κοστούμι που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της, η Kate σχολίασε τη φωτογραφία της ως εξής: «έγκυος στο Μαϊάμι».

Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, μπορείτε να διακρίνετε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

#PregnantinMiami @justinverlander ?❤️

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

«Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Παντρεύτηκα την καλύτερή μου φίλη και κάνουμε οτιδήποτε ώστε να είμαστε μαζί όσες περισσότερες ώρες μπορούμε. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος. Ήταν ένας υπέροχος πρώτος χρόνος γάμου», δήλωσε ο Verlander σε συνέντευξή του τον Μάρτιο, στο περιοδικό People.

????

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on