Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προκλητική τραγουδίστρια που ο βίος της έχει αποδείξει πως πάντα θα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Πολλές φορές έχει γίνει θέμα διαδικτυακά με γεγονότα της ζωής της που έχουν ξαφνιάσει.

Αυτή την φορά η Azealia Banks μοιράστηκε αρκετά status μέσω Facebook ένα ιδιαίτερο δυσάρεστο συμβάν της ζωής της, όταν «έχασε» το μωρό που κυοφορούσε. «Μόλις απέβαλα και είμαι ιδιαίτερα ξαφνιασμένη από το συμβάν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα μίλησα για αισθήματα σύγχυσης, θλίψης, ενοχών και σοκ. Μάλιστα εξομολογήθηκε ανοικτά πως νιώθει απίστευτη ντροπή με συνέπεια να καταλήξει στους fans της για συμπόνια και στήριξη.

«Είχε κανείς την ίδια εμπειρία, που να ενδιαφέρεται να μοιραστεί κάποια σοφή συμβουλή ή λόγια αναφορικά με αυτό το γεγονός;», έγραψε μεταξύ άλλων η 25χρονη ράπερ.

Όταν μάλιστα υπήρξαν αντιδράσεις για τα post της και πολλοί ανέφεραν πως θα έπρεπε να κρατήσει τα νέα για τον εαυτό της, η Banks αντέδρασε λέγοντας: «Είναι η ζωή και όλοι ζούμε μαζί. Όλοι κ@ανουμε, χ@@ουμε, γ@@μαστε, τρώμε και κοιμόμαστε».

Μετά από άφθονους διαλόγους και σκληρούς χαρακτηρισμούς, η Azealia Banks αποχώρησε, έχοντας σβήσει ορισμένες από τις αναρτήσεις της.