Έσβησε στα 21 της χρόνια η κόρη της Whitney Houston: Την έβγαλαν από τα μηχανήματα

Έσβησε η 21χρονη κόρη της αξέχαστης σταρ.


Η Bobbi Kristina, η κόρη της Whitney Houston πέθανε σε ηλικία 21 ετών, σκορπώντας θλίψη και στενοχώρια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η ίδια, είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της και είχε μεταφερθεί  στο νοσοκομείο, όπου για πέντε μέρες ήταν σε κώμα.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή δεν ήταν αισιόδοξοι για την πορεία της, ενώ σήμερα το πρωί ενημέρωσαν τους δικούς της πως θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο. Γι’ αυτό και εκείνοι -ανάμεσά τους και ο πατέρας της ο οποίος την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο μαζί με την έγκυο σύντροφό του- αποφάσισαν να δώσουν την έγκρισή τους και να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.

«Η πρίζα τραβήχτηκε», δήλωσε πηγή από την αστυνομία στην Daily Mail, ενώ, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια και ήδη οι χρήστες των social media μιλούν για μια μεγάλη αδικία, καθώς το νεαρό κορίτσι ακολούθησε σύντομα τη διάσημη μαμά του και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η Bobbi Kristina δεν ήθελε τα φώτα και τα δημοσιότητα, κάτι που αναγκάστηκε να βιώσει αμέσως μετά το διαζύγιο των γονιών της και μετέπειτα με το θάνατο της Whitney Houston.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της δηλώνουν πως αυτό δεν μπόρεσε ποτέ να το διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να ψάχνει συνεχώς τρόπους διαφυγής από την άσχημη πραγματικότητα.

Δείτε ένα συγκινητικό video της διάσημης μητέρας με την κόρη της:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!