Άρης Μουγκοπέτρος: «Ήθελε να πιω ουίσκι από το παπούτσι του που η σόλα ήταν λιωμένη»


Τα ευτράπελα που βίωσαν σε διάφορα πανηγύρια στην Ελλάδα μοιράστηκαν το πρωί της Δευτέρας (24/6) στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, οι μουσικοί Άρης Μουγκοπέτρος, Κώστας Σαφέτης και  Νάσια Κονιτοπούλου.

Αρχικά ο Κώστας Σαφέτης αποκάλυψε ότι: «Μπήκα πάνω στην πίστα με ένα καράβι και τραγούδησα το τραγούδι μου «ακυβέρνητο καράβι» σε ένα πανηγύρι στη Λακωνία. Ένας τύπος επειδή δεν παίξαμε το τραγούδι που ήθελε πήρε το αυτοκίνητο του, μας χτύπησε στο πάλκο και μας πέταξε κάτω. Από «χαρτούρα» έχω πάρει σε ένα βράδυ 200.000 δραχμές».

Από την πλευρά του ο Άρης Μουγκοπέτρος είπε: «Ήρθε κάποιος σε ένα πανηγύρι και ήθελε να πιω ουίσκι από το παπούτσι του που δεν ήταν καινούργιο, η σόλα ήταν λιωμένη. Ενώ παίζαμε, κάποιος ήρθε κατά πάνω μας χωρίς λόγο με το αμάξι του και αρχίσαμε και πηδάγαμε για να γλιτώσουμε. Όταν μας κολλάνε τα χαρτονομίσματα στο μέτωπο είναι επικίνδυνο να με χτυπήσουν γιατί εγώ παίζω κλαρίνο. Μου πέταξαν ένα καλάθι με λουλούδια που ήταν ξύλινο και μου έσπασε το κλαρίνο, δεν μπορούσα να παίξω».

«Πέταξε ένα εκατομμύριο δραχμές στην πίστα»

Στη συνέχεια η Νάσια Κονιτοπούλου ανέφερε: «Σε ένα πανηγύρι ένας νεαρός μου τράβαγε το μικρόφωνο συνέχεια και έλεγε τα δικά του. Σε ένα πανηγύρι κάποιος χόρευε πάνω στην πίστα και πέταξε ένα εκατομμύριο δραχμές, άλλα μετά ήρθε η γυναίκα του και τα μάζεψέ όλα. Σε ένα πανηγύρι στην Κοζάνη ανήμερα της Παναγίας έκανε τόσο κρύο που δεν μπορούσα να τραγουδήσω, έβαλα όλα τα ρούχα που είχα στη βαλίτσα».

Σχετικά με τις παρεξηγήσεις στα πανηγύρια, ο Κώστας Σαφέτης περιέγραψε: «Σε ένα πανηγύρι έγινε μία παρεξήγηση και είδαμε ξαφνικά, ενώ τραγουδούσαμε, δυο χιλιάδες κόσμο να πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους, φοβηθήκαμε. Στην Ασωπία Θηβών έχει τύχει να ξεκινήσω να τραγουδάω το βράδυ στις έντεκα και τέλειωσα την άλλη μέρα στις δέκα το πρωί».

«Η δουλειά μας δεν έχει ωράριο, έχει τύχει να ξεκινήσουμε στις δέκα το βράδυ και να τελειώσουμε στις δώδεκα το μεσημέρι», σημείωσε ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!