Άρης Καβατζίκης: Η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει


Το χθεσινό (12/6) τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, καθώς και την σημερινή αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σχολίασαν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μάλιστα, ο Άρης Καβατζίκης κατά την διάρκεια της δικής του τοποθέτησης, δήλωσε ότι η τηλεόραση είναι ένας πολύ βρώμικος και τοξικός χώρος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε: «Θες να πούμε αλήθειες; Ωραία. Θέλω να πω κάτι στα σοβαρά. Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά 32 χρόνια. Από όλους τους χώρους που έχω περάσει, ραδιόφωνο, περιοδικά, εφημερίδες, τηλεόραση, η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει!

Και εννοώ βρώμικος γιατί πάντα οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα σου, δεν ξέρεις τι εποφθαλμιούν από σένα. Δεν ξέρεις πώς κάθε φορά θα γυρίσει ένας άνθρωπος της τηλεόρασης, να μιλήσει για έναν συνάδελφό του…».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Θέλω να σας πω ότι τα πράγματα στη τηλεόραση είναι τόσο βρώμικα , που στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι, έχω μάθει ότι άνθρωποι παρέας διεκδικούν δόλια ακόμα και το που θα κάθονται σε πάνελ και καναπέδες.

Βάζουν όρους για το αν θα είναι κοντά στην παρουσιάστρια, πόσες φορές θα μιλήσουν και τι θα τους δώσουν για να μην πάνε απέναντι… Αυτός όμως είναι ο βρώμικος χώρος της τηλεόρασης».

«Είναι ένας τόσο τοξικός χώρος, που κάποια στιγμή δεν γίνεται, θα κάνεις μπαμ, θες να μιλήσεις. Το πίσω της τηλεόρασης είναι τοξικό, όχι το προϊόν», σημείωσε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!