Αρχίζει το… ματς για την “Εθνική Ελλάδος” του Γιώργου Καπουτζίδη!

Είναι η περιπέτεια μιας ετερόκλητης ομάδας γυναικών που αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τη μίζερη και βαρετή πραγματικότητα και να στοχεύσουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κυνηγώντας το όνειρο..


Μετά τις δύο μεγάλες επιτυχίες του, «Σαββατογεννημένες» και «Στο παρά πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει απόψε στο Mega (10.30 μ.μ.) ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο στην «Εθνική Ελλάδος». Πρόκειται για μια σπάνια, αστεία, συγκινητική και καμιά φορά ίσως και σκληρή ιστορία καταξίωσης…
Είναι η περιπέτεια μιας ετερόκλητης ομάδας γυναικών που αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τη μίζερη και βαρετή πραγματικότητα και να στοχεύσουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κυνηγώντας το όνειρο… Ενα όνειρο που κόντρα σ\’ όλες τις προβλέψεις θα τις φέρει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Είναι μια ιστορία που εμπνέεται από αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα. Μια ιστορία που βγαίνει μέσα από τις ελληνικές γειτονιές και μας θυμίζει όλα αυτά που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε.
Τους βασικούς ρόλους κρατούν οι: Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιώργος Καπουτζίδης, Κώστας Αποστολάκης, Μαριέλλα Σαββίδου, Δημήτρης Τζουμάκης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μέμος Μπεγνής. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο έκπληξη θα δούμε τη Μίνα Αδαμάκη, ενώ σε φιλική συμμετοχή θα έρθει στους δέκτες μας και ο Κ. Μαρκουλάκης.

Τι θα δούμε στο αποψινό, πρώτο επεισόδιο;

Η Νίκη Αγγελίδου είναι μία χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών, που έχει υπάρξει στα νιάτα της επιτυχημένη αθλήτρια και αργότερα και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Το παρόν της όμως δεν είναι και τόσο λαμπερό. Η διέξοδος από τη σκληρή και απαισιόδοξη καθημερινότητά της, θα έρθει και πάλι από τον αθλητισμό.

Αυτή τη φορά από το πιο περίεργο, αλλόκοτο και άγνωστο σπορ που υπάρχει. Θα καταφέρει να φτιάξει τη δική της Εθνική Ομάδα; Ποιες θα είναι οι συμπαίκτριες της και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μία άπειρη ελληνική ομάδα όταν κληθεί να αντιμετωπίσει τις ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!