Αραβανή: Ο Μελισσανίδης είναι ο «κρυφός» εφοπλιστής;

Από τότε που έγινε γνωστό ότι χώρισαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Ηλίας Βρεττός οργιάζουν οι φήμες για τους λόγους που τράβηξαν χωριστούς δρόμους.


Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το πρώην μοντέλο να παράτησε τον τραγουδιστή για τα μάτια ενός πασίγνωστου εφοπλιστή. Μάλιστα, στο Πρωινό ουκ ολίγες φορές αναφέρθηκαν στα σενάρια με τον εφοπλιστή, τερματίζοντας την ιστορία με τα σχόλια που έκαναν.

Τώρα, βγήκε η εφημερίδα Real και με δημοσίευμα της αποκαλύπτει ότι η Αραβανή έχει μία… τρυφερή φιλία με τον Γιώργο Μελισσανίδη, γιο του Δημήτρη. Πόσο τρυφερή είναι λοιπόν η φιλία τους; Και κυρίως είναι φιλία αυτό που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα τους;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ το 2010 είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους από διακοπές στη Μύκονο. Φαίνεται, όμως ότι τότε δεν έγινε κάτι και το σωστό timing ήρθε τώρα που χώρισε με τον Βρεττό. (Άλλοι βέβαια λένε ότι χώρισε τον Βρεττό για… άλλον).

Βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι μεταξύ τους τρέχει κάτι παραπάνω από μία «τρυφερή φιλία», ενώ στο συμπέρασμα αυτό καταλήγεις διαβάζοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας. Σου λέει, ο νεαρός εφοπλιστής πριν μέρες έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο στην Κύπρο όπου βρισκόταν για γυρίσματα η Αραβανή, ώστε να την μεταφέρει για λίγο στην Αθήνα να την δει, και στη συνέχεια την επέστρεψε πίσω. Και τέτοιος κόπος και ξόδεμα για μια… τρυφερή φιλία, είναι λίγο υπερβολικό. Ε;

Και την ίδια άποψη έχουν και στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να πάει λίγο παρακάτω την ιστορία, κάνοντας την εκτίμηση ότι η ιστορία αυτή θα έχει ευτυχή κατάληξη! Στο Πρωινό αποκάλυψαν επίσης ότι ο Μελισσανίδης βρίσκεται στο πλευρό της Αραβανή και τη στηρίζει στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη ότι ο εφοπλιστής ήταν να γίνει κουμπάρος της Αραβανή, στην προηγούμενη σχέση που είχε με κολλητό του φίλο!!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!