Αποστόλης Τότσικας: Τι απαντά στις φήμες περι εγκυμοσύνης της συντρόφου του [βίντεο]

Δείτε την απάντηση του ηθοποιού στο βίντεο που ακολουθεί!


Τον καρπό του έρωτά τους φημολογείται έντονα ότι περιμένουν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, έπειτα από 8 χρόνια σχέσης και σχεδόν 10 μήνες γάμου, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ.

Το ζευγάρι όμως μέχρι τώρα δεν έκανε κάποια δήλωσε για το θέμα αυτό. Η Ρούλα Ρέβη ανέβασε μια φωτογραφία μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη της στο Instagram, ενώ ο Αποστόλης Τότσικαςεμφανίστηκε στο Πρωινό και φυσικά οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν τελικά σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε οχτώ χρόνια μαζί, από την πρώτη μέρα μαζί, σαν να ήμασταν πάντα. Το κάναμε επειδή μας άρεσε με το κουμπαράκι μας το Δημήτρη Γιαννέτο που μας πάντρεψε», δήλωσε για το γάμο τους στην Αμερική.

Τσακώνονται οι δυο τους; «Όχι, δεν τσακωνόμαστε πια. Ο τσακωμός είναι ένα καλό πράγμα γιατί δείχνει πως πρέπει να εκτονωθεί μια ένταση. Δεν είμαστε όμως σε τέτοια φάση πια», τόνισε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη της συζύγου του. Ο Αποστόλης Τότσικας χαμογελώντας είπε: «Ναι, πολύ καλό. Πάμε παρακάτω;»

Ενώ αμέσως μετά οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν στην περίπτωση που ισχύουν να πάνε όλα καλά, με εκείνον να απαντά: «Να είστε καλά, σας ευχαριστώ».

Επιπλέον ο ίδιος εξομολογήθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και η γνωστή φωτογράφος θέλουν να γίνουν γονείς,. «Φαντάζομαι πως με το παιδί θα έρθει μια μεγάλη αλλαγή. Τα λατρεύω τα παιδιά, από πολύ μικρός θέλω να γίνω πατέρας. Ονειρεύομαι πολλά παιδιά, όσα μπορώ να συντηρήσω».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!