Αποστόλης Τότσικας: Η ομορφιά είναι σίγουρα ένα μέσο, αλλά δεν αρκεί


Ο Αποστόλης Τότσικας και ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!». Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και τις σκέψεις της Ρούλας Ρέβη να επιστρέψει στο σχολείο.

Με δεδομένη την εντυπωσιακή σου εμφάνιση, ένιωσες ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είχες και ταλέντο;

Ποτέ δεν το ένιωσα και ούτε πρόκειται. Θεωρώ ότι είναι ξεπερασμένο κλισέ και μια φτηνή δικαιολογία. Αυτή τη δουλειά την κάνω από πραγματική ανάγκη. Με εκφράζει απόλυτα. Η ομορφιά είναι σίγουρα ένα μέσο, αλλά δεν αρκεί. Έχω δει ανθρώπους όχι τόσο όμορφους, που έχουν τρομερή γοητεία και όχι το αντίθετο.

Η Ρούλα Ρέβη έχει δηλώσει ότι δεν τέλειωσε το σχολείο και θέλει να επιστρέψει για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά σας.

Αν με ρωτάς, δεν χρειάζεται να κάνει κάτι για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά. Είναι υπέροχη μητέρα και κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί τους. Αν το έχει ανάγκη να τελειώσει το σχολείο, φυσικά και να το κάνει. Η Ρούλα είναι αεικίνητη, θέλει να μαθαίνει συνεχώς πράγματα και ασχολείται συνεχώς με τα παιδιά.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!