Απολαυστικός πιλότος στην πτήση Σαντορίνη – Αθήνα: «Φτάσαμε 35 λεπτά νωρίτερα, δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια»


Viral έχει γίνει ένας πιλότος σε πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα καθώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ενημέρωσε τους επιβάτες ότι θα φτάσουν νωρίτερα στον προορισμό τους  που «αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια», όπως είπε. Ο πιλότος άφησε στην άκρη την τυπικότητα και μίλησε με απολαυστικό τρόπο στους επιβάτες.

«Η προσγείωση αναμένεται περίπου σε 8 λεπτά. Δηλαδή να προσγειωνόμαστε 23:15 αντί για 23:50. Δηλαδή 35 λεπτά νωρίτερα. Δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια και τα κάνουμε πραγματικότητα. Ρεκόρ, ρεκόρ σήμερα ο χρόνος. Ο καιρός είναι θαυμάσιος, με κάποιες σποραδικές μόνο νεφώσεις στην Αθήνα. Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο έδαφος είναι 18 βαθμούς Κελσίου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας στην πτήση αυτή, γι’ αυτό κι εμείς σας υποδεχόμαστε τόσο γρήγορα και τόσο υπέροχα, για να έχετε μια απολύτως τέλεια πτήση για να την ευχαριστηθείτε και να την θυμάστε. Καλό σας βράδυ και να περνάτε καλά, ευχαριστώ πολύ», ακούγεται να λέει στους επιβάτες.

Αφού προσγειώθηκε το αεροσκάφος ο πιλότος πρόσθεσε: «Περιμένετε τις σκάλες για να μπορέσετε να αποβιβαστείτε. Αυτό είναι θέμα των υπηρεσιών εδάφους, δεν είναι θέμα δικό μας. Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία αυτό. Εμείς σας φέραμε νωρίτερα. Περιμένουμε τώρα, να δούμε πότε θα έρθουν. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

@nikolaoskardarasΟ Θεούλης ο πιλότος το βίντεο τραβηγμένο από εμένα γυρνώντας σήμερα το βράδυ από την Σαντορίνη και τα χιλιόμετρα πραγματικά εωσότου να χαθεί το σήμα από το δορυφόρο♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Kardaras

Όπως φαίνεται, τα σχόλια έπεσαν «βροχή». Κάποιος λέει ότι είναι «άψογος ο πιλότος», άλλος ότι «πρώτη φορά που καταλαβαίνω πιλότο όταν μιλάει».

Ακόμη ένας αναφέρει ότι «αφήνει την τυπικότητα και είναι άριστος επαγγελματίας και πιλότος και άλλος γράφει «φίλε πραγματικά εκπληκτικός. Δεν καταλάβαμε την προσγείωση, ούτε την απογείωση».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!