AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Θανάσης Βασιλάκος ” Η δουλειά μας θέλει υπομονή και γερό στομάχι”

Ο νεαρός και ταλαντούχος Θανάσης Βασιλάκος αποκαλύπτεται στο Bizznews.gr!


Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του. Οι συνάδελφοι του μιλούν για ήθος, ευγένεια και ταλέντο. Με το χαμόγελο του σε κάνει να νιώθεις πως τον γνωρίζεις χρόνια, ενώ με το χιούμορ του καταλαβαίνεις σχεδόν αμέσως πως είναι από τους ανθρώπους που η ζωή του πρέπει να έχει πολλές δόσεις τρέλας.

Ο ταλαντούχος Θανάσης Βασιλάκος αποκαλύπτεται αποκλειστικά στο Bizznews.gr και την Άστρη Μαυρέα.

Πότε και πως ξεκίνησε η αγάπη για το τραγούδι;

Aπό τότε που γεννήθηκα θυμάμαι πως τραγούδουσα.  Βασικά πιστεύω πως για αυτό μάλλον γεννήθηκα. Προέρχομαι από μια καθαρά μουσική οικογένεια με πατέρα επίσης τραγουδιστή.

308230_419724534755975_1540398809_n

Πόσο εύκολο είναι για έναν νέο καλλιτέχνη να εδραιωθεί στο χώρο;

Στη ζωή γενικά πιστεύω δεν είναι γενικά τίποτα εύκολο. Η επόχη που ζούμε είναι αρκετά δύσκολη και χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Ο χώρος μας είναι πολύ δύσκολος, θέλει γερό στομάχι και αντοχές. Προσπάθεια, υπομονή και επιμονή αλλά και τύχη!

385713_4461682231006_1445039565_n

Tι πιστεύεις πως είχε ένας νέος καλλιτέχνης σαν εσάς, -αναφέρομαι στον  Παντελή Παντελίδη- και ξεχώρισε;

Ο Παντελής είχε διαφορετικότητα. Ο κόσμος ζητούσε τα τελευταία χρόνια έναν άνθρωπο με ταλέντο αλλά και το παιδί της διπλανής πόρτας και ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης τα έχει και τα δύο και τα κατάφερε. Η δουλειά του αγαπήθηκε πολύ και γρήγορα και αυτό τον απογείωσε.

Έχεις πολλές και μεγάλες συνεργασιες στο ενεργητικό σου. Ποια ξεχωρίζεις και γιατι;

Έχω μάθει να παίρνω από κάθε συνεργασία κάθε “πληροφορία” που μου δίνεται. Εκμεταλεύομαι τη γνώση που μπορει να έχουν τόσο νέοι όσο και παλιοί συνάδελφοι και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Όλες οι συνεργασίες μου ως σήμερα ήταν πραγματικά μια και μια… Αν πρέπει όμως να ξεχωρίσω θα σου έλεγα αυτή με τον Νίκο Βέρτη.

75503_605707802782794_822223985_n

 Aν έπρεπε να κάνεις ένα ντουέτο με μια γυναίκα ποια θα επέλεγες και για ποιο λόγο;

Με πολλές… είναι πολλές οι καλές γυναικείες φωνές στη χώρα μας αλλά νομίζω πως θα επέλεγα την Παολα. Είμαστε πολύ φίλοι γιατί ξεκινήσαμε και μαζί και την αγαπάω πολύ.

Nέα επιτυχία για σένα. “Ο πρωην και ο τώρα” λέγεται το τραγούδι σου. Εσύ συνήθως ποιος είσαι στις σχέσεις σου;

Το νέο μου τραγούδι είναι σε στίχους Βαξαβανέλη και μουσική Μπρακούλια. Είναι πολύ αληθινό και σημερινό πιστεύω και μιλά για σκηνές που πολλοί έχουν/με ζήσει. Εγώ (γέλια) προτιμώ να είμαι το σήμερα πάντως!

http://www.youtube.com/watch?v=hdfdEK9HHSI

Tι ετοιμάζεις την σεζόν που έρχεται;

Αυτή τη σεζόν σίγουρα θα κάνω κάποιες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα γιατί θέλω να γνωρίσει ο κόσμος τη δουλειά μου απο κοντά αλλά και εμένα. Είναι σημαντικό να δίνεις τη δυνατότητα και σε ανθρώπους που ίσως δεν μπορούν να βρεθούν εκεί που τραγουδάς, να έρθουν σε επαφή μαζί σου. Επίσης υπάρχουν πολλές συζητήσεις για διάφορα μαγαζιά της Αθήνας αλλά ακόμα δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι.

Tι εύχεσαι και τι ελπίζεις για το μέλλον ;

Εύχομαι και ελπίζω να είμαστε υγιείς όλοι γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ελπίζω να αγαπήσει ο κόσμος τη νέα μου δουλειά και το νέο μου τραγούδι και να είμαι καλότυχος με συνεργασίες καλές. Αγάπη, χαμόγελο και υγεία σε όλο το κόσμο και σύντομα να σταματήσει η κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

 

(Το φωτογραφικό υλικό είναι από την επίσημη σελίδα του Θανάση Βασιλάκου στο Facebook/ Thanasis Vasilakos)



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!