Αποκλειστικό / Συμβαίνει τώρα: Ελπίδα ζωής για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα σε ένα εκπληκτικό Κέντρο Αποκατάστασης, το οποίο αναλαμβάνει όλη την νοσηλεία του εντελώς Δωρεάν, δίνοντας μια ελπίδα ζωής και μια λύση για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που έχει, ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι … τελικά !!


Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι τελικά που δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά και το νόημα αυτής της ζωής δίνοντας ελπίδα σε κάποιους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη χωρίς να ζητούν τίποτα …  “Η ζωή κάθε ανθρώπου είναι χωρισμένη σε ηλικίες, καθεμιά από τις οποίες έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και ανάγκες.  Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του, χρειάζεται ειδική φροντίδα ώστε να συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή και σε αυτή την φάση της ατομικής και προσωπικής του πορείας.

Σε αυτή τη στιγμή της ζωής βρίσκεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σύγχρονης εποχής, που μας έχει χαρίσει απλόχερα, αστεία, γέλια, και στιγμές φορτισμένες με έντονα συναισθήματα, εκείνες τις δεκαετίες που ξετύλιγε το υποκριτικό του ταλέντο στο θέατρο, στον κινηματογράφο, και στην τηλεόραση.  

Αρκετοί από εμάς έχουμε μεγαλώσει με τον ζεν πρεμιέ, τον πρωταγωνιστή, τον άνθρωπο, Ανδρέα Μπάρκουλη.

Σήμερα, ο Ανδρέας είναι ένας Μεγάλος Άνθρωπος, που χρειάζεται τη Μεγάλη Φροντίδα, την οποία απλόχερα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αλλά με αγάπη, και ανθρωπιά, θα τού προσφέρουν ο Ιωάννης Τσουλουχάς, και η ομάδα των εργαζομένων στη Μονάδα Φροντίδας και Αποκατάστασης ηλικιωμένων Grand Care. 

10462416_887325677947819_1155196845213939890_n 971490_664669596880096_1379840002_n

Στη Μονάδα Φροντίδας και Αποκατάστασης ηλικιωμένων, Grand Care, οι Μεγάλοι Άνθρωποι απολαμβάνουν Μεγάλη Φροντίδα, από εξειδικευμένο προσωπικό, που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες της ώριμης ηλικίας.   Σε έναν ιδιόκτητο χώρο, με ζεστό και οικείο περιβάλλον, πραγματοποιούμε ποικίλες δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνουν παιχνίδια για την ενίσχυση της νοητικής λειτουργίας, χορωδίες, μουσικοθεραπείες, και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.  Επιπλέον, τα μέλη της ιατρικής ομάδας, και το νοσηλευτικό προσωπικό του Grand Care, φροντίζουμε για την συνεχή παρακολούθηση, κι εξυπηρέτηση των περιθαλπόμενων.”

Σε συνομιλία που είχαμε με την σύζυγο του Μαίρη Μπάρκουλη αλλά και με τον ιδικτήτητ του Κέντρου αποκατάστασης, μας είπαν πως όλα θα πάνε καλά και πως ο Αντρέας για πρώτη φορά θα είναι σε πολύ χέρια έμπειρων και ανθρώπων που θα τον φροντίσουν και θα κάνουν τα πάντα για να τον σηκώσουν απο την αναπηρική καρέκλα δίνοντας του ένα κίνητρο ζωής για να συνεχίσει να ζεί όπως του Αξίζει. 

 

Λίγα λόγια για το κέντρο αποκατάστασης που θα φιλοξενήσει τον Αντρέα Μπάρκουλη

Σε ένα ιδιόκτητο κτίριο δυναμικότητας 80 κλινών, δημιουργήσαμε μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Προσανατολισμένοι πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες της τρίτης ηλικίας, με γνώση και αγάπη, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με στόχο τη διασφάλιση της ευημερίας των περιθαλπομένων και το σεβασμό της προσωπικότητάς τους σε ένα περιβάλλον ζεστό και οικείο.

Η μονάδα υποχρεούται στην προάσπιση της υγείας και της ποιότητας ζωής του περιθαλπόμενου, με σεβασμό στην προσωπικότητα και τα δικαιώματα του ηλικιωμένου και προσήλωση στις ανθρώπινες αξίες με τρόπο υπεύθυνο και επιστημονικό.

SONY DSC SONY DSC 157656

Αναλαμβάνουμε βαριά περιστατικά:

Κλινήρεις με μηχανική υποστήριξη (τραχειοστομίες, γαστροστομίες, λεβάιν)

Βαριά αγγειακά εγκεφαλικά

Νευρολογικά νοσήματα (άνοια, Αλτσχάιμερ, πάρκινσον)

ΧΑΠ (Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια-λοιμώξεις αναπνευστικού)

Πάντα υπό την επίβλεψη του γιατρού της μονάδας.

Ομάδες κοινωνικής συναναστροφής (π.χ. συζητήσεις, μουσικοθεραπείες, χορωδία, κ.λ.π.)

Δημιουργικές εργοθεραπευτικές δραστηριότητες (χειροτεχνία, ζωγραφική, μαγειρική, κηπουρική, κ.λ.π.)

Ενδυνάμωση νοητικών λειτουργιών μέσω του παιχνιδιού (σταυρόλεξα, επιτραπέζια παιγνίδια, ασκήσεις μνήμης, προσοχής, λεξιλογίου)

Εορτασμός ονομαστικών εορτών ή γενεθλίων, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, προσκλήσεις σχολείων, χορωδιών, καλλιτεχνών

Συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης σε ατομικό επίπεδο

Υπηρεσίες καλλωπισμού, κομμωτηρίου

Κινησιοθεραπείες-φυσικοθεραπείες

157646

Η κουζίνα του κέντρου έχει τους πιο κατάλληλους. Πτυχιούχος Σεφ ενθουσιάζει με τις γαστρονομικές του δημιουργίες, με πρωτότυπα και υγεινά πιάτα. Ο περιθαλπόμενος απολαμβάνει πραγματικά ένα ζεστό σπιτικό φαγητό σύμφωνα με τις υποδείξεις της ιατρικής ομάδας.

 Ας ευχηθούμε τα καλύτερα στον αγαπημένο Ηθοποιό γιατί όλα αυτά τα αξίζει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και περίθαλψης. 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!