Αποκλειστικό: Ο Νεκτάριος Σφυράκης βάφτισε τον γιο του!

Δείτε αποκλειστικά φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου του … Και το όνομα αυτού ..Μανώλης – Χρήστος!! Φωτογραφικό υλικό μόνο στο bizznews.gr


Ο Νεκτάριος Σφυράκης και η γυναίκα του Στέλλα βάφτισαν τον γιό τους με όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα της Κρήτης. Ο Μικρός πήγε στην εκκλησία συνοδεία λύρας απο τον γνωστό λυράρη Γιώργο Βεριδάκη που είναι πολύ καλός φίλος με τον Νεκτάριο.

Παράλληλα το μωρό είχε και γενέθλια αφού έκλεισε τον πρώτο του χρόνο! Η ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο των γονιών του αφού ξερω πολύ καλά πως είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι με τον μοναχογιό τους!!

Ο παππούς δεν σταμάταγε να κερνάει τσικουδιά (φυσικά και για το όνομα)..αλλά και τον υπέροχο εγγονό που του χάρισαν τα παιδιά του!

Να τονίσουμε πως ο νονός του παιδιού απο τώρα του φόρεσε την μπλούζα της ομάδας του έτσι για να τον βάζει τον μικρό απο τώρα στα κόλπα τα ποδοσφαιρικά. Ο κόσμος δεν ήταν πολύς περίπου στα 150 άτομα φίλοι συγγενείς και κάποιοι συνάδελφοι του Νεκτάριου που ήταν εκεί για να του ευχηθούν στην χαρά του!

Οι νονοί του μικρού είναι η Νίκη Αραμπατζάκη δικηγόρος και ο γνωστός σε όλους Κώστας Γόνης!!

Φυσικά από την βάφτιση δεν έλειψε και ο γιατρός Κωνσταντίνος Πάντος ο οποίος είναι και ο ‘‘υπεύθυνος” για την γέννηση του μωρού αυτού, αφού είναι ο γυναικολόγος της Στέλλας και ο άνθρωπος που βοήθησε μετά απο πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και εξωσωματικών, να κάνει το ζευγάρι το όνειρο του πραγματικότητα. Είναι ο άγγελος τους όπως τον οναμάζουν και οι δυο τους σε παλιότερη συνέντευξη τους!!

Να σας ζήσει το όμορφο αγοράκι σας και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!