Αποκλειστικό / Μάκης Δημάκης: ”Είμαι έτοιμος να βάλω πολύ ψυχή και να τα δώσω όλα”

Τον συναντήσαμε λίγες ώρες πριν την τζενεράλε πρόβα και μίλησα μαζί του για όλα. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη θα τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα και είμαι σίγουρη πως θα σας μεταφέρει και εσάς με το χαμόγελο του και μόνο όλη την θετική αύρα που έχει ως άνθρωπος ..


Η ιδιαίτερη λαϊκή φωνή του σε κερδίζει αμέσως …

Η ξεχωριστή επικοινωνία που έχει και τόσο ανοιχτός είναι με τους ανθρώπους σε κάνει να τον αγαπήσεις πιο πολύ και πάνω αλλά και κάτω από την πίστα. Ο Μάκης Δημάκης ο τραγουδιστής που σάρωσε στην πόλη του την Θεσσαλονίκη αλλά και όπου έκανε εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας έρχεται στον Βοτανικό με πρωταγωνιστικό ρόλο έτοιμος να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει το στοίχημα.

Τον συναντήσαμε λίγες ώρες πριν την τζενεράλε πρόβα και μίλησα μαζί του για όλα. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη θα τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα και είμαι σίγουρη πως θα σας μεταφέρει και εσάς με το χαμόγελο του και μόνο όλη την θετική αύρα που έχει ως άνθρωπος ..

Ήρθε για να αφήσει με την καλλιτεχνική του πορεία εποχή (να το θυμάστε) !!

Απολαύστε τον !!

img_6395

Πως αισθάνεσαι που ξεκινάς στην Αθήνα,  που θεωρείται μια πόλη δύσκολη για κάποιον που ξεκινάει πρώτη φορά;

Κάθε ξεκίνημα έχει τη δυσκολία του, έτσι και αυτό (το ξεκίνημα). Ξεκινάμε από άλλη βάση, θέλει πολύ δουλειά, ότι λάθη κάνουμε να κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε, αλλά αυτό που μένει είναι η όρεξη, η διάθεση και η θετική αύρα γι αυτό που κάνουμε και εμείς έχουμε πολύ από όλο αυτό !!

img_6315

Πως νοιώθεις που αυτή τη φορά ο ρόλος σου πάνω στην πίστα είναι πρωταγωνιστικός, ως πρώτο όνομα μόνος σου, πιστεύεις πως είναι εφικτό μια εποχή δύσκολη; Οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες;

Πιστεύω στο πρόγραμμα ολόκληρο, δεν πιστεύω μόνο σε μένα, πιστεύω σε όλη την ομάδα που πλαισιώνει και δουλεύει στο σχήμα αυτό, από τα παιδιά στο σέρβις , από τους τραγουδιστές επάνω στην πίστα, σε αυτό το μαγαζί όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε για να περάσει καλά ο κόσμος. Στόχος είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ο κόσμος θα έρθει, θα ευχαριστηθεί την έξοδο του, χωρίς να ξοδέψει πολλά, και για αυτό χρειάζονται όλοι μας, όχι μόνο ο Μάκης. Έχω δουλέψει σε αρκετά μαγαζιά  πλαισιώνοντας  σχήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ευθύνες έχουμε όλοι για την δουλειά που κάνουμε, ο καθένας ανάλογα με τη θέση του, όλοι μαζί όμως ξανά λέω θα δουλέψουμε δυνατά για να μην πέσει το βάρος σε κάποιον συγκεκριμένα.

img_6317

Πας να κάνεις την ανατροπή σε μια Αθήνα που ο διασκεδαστής στην πίστα έχει τα ρίσκα του, είσαι έτοιμος γι αυτό;

Κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι εάν αυτό δεν το θέλει ο κόσμος, και ο κόσμος το θέλει, άρα εγώ είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα να βάλω τα δυνατά μου και να περάσουμε όλοι καλά. Αυτό που μετράει είναι η ψυχή, και ο κόσμος θα έρθει για να περάσει καλά με την ψυχή του και όλοι εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας ! Άλλωστε αυτός δεν είναι και ο ρόλος του διασκεδαστή;

img_6441

Θέλουμε να γνωρίσουμε τον Μάκη Δημάκη λίγο καλύτερα. Πώς ξεκίνησες;

Από νεαρή ηλικία ήμουν μουσικός, όπως είμαι ακόμη και σήμερα, επηρεασμένος από τον αδερφό μου, ο οποίος είναι και μαέστρος μου.  Είχα τη μουσική στο σπίτι και στην καθημερινότητα μου, ήταν ένα κίνητρο να πιάσω ένα μπουζουκάκι και να ξεκινήσω να παίζω. Κάποια στιγμή το γύρισα στο τραγούδι, αφού κάθε φορά με το μπουζούκι έλεγα και ένα τραγούδι. Δούλεψα δυο σεζόν με τη Μαριώ, της έκανα και φωνητικά, οπότε με κέρδισε σιγά σιγά και ο στίχος, με αποτέλεσμα να ανέβω στην πίστα ως τραγουδιστής πλέον.

img_6328

Δούλευες στη Θεσσαλονίκη σε μαγαζιά και σημειώνατε μεγάλη επιτυχία, ο κόσμος σε έχει αγαπήσει. Τώρα ξεκινάτε στο Βοτανικό και πιο δίπλα σας βρίσκονται άλλα μαγαζιά με πίστες και μεγάλα ονόματα, η πίεση είναι μεγαλύτερη; Θεωρείς πως υπάρχει ανταγωνισμός;

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ανταγωνισμός, οι άνθρωποι αυτοί κουβαλούν στις πλάτες τους πολλά χρόνια καριέρας στο χώρο αυτό, δεν θα μπορούσε να υπάρξει ανταγωνισμός. Άλλωστε εμείς κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό μόνο συναγωνιστές θα μπορούσαμε να θεωρηθούμε.

img_6436

Ο κόσμος διασκεδάζει διαφορετικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Είναι πιο δύσκολο το κοινό της Αθήνας;

Η πείρα που έχω από τις δουλειές που έχω κάνει και στην μια πόλη και στην άλλη μου έχει δείξει ακριβώς το αντίθετο. Ο κόσμος διασκεδάζει με τη μουσική, το ρυθμό,  με αυτό που βλέπει, με αυτό που ακούει, με το στίχο και τη μουσική,  άρα οπουδήποτε κ αν βρίσκεται αν το «γουστάρει», που λέμε, διασκεδάζει. Όταν μου έγινε η πρόταση να ξανά δουλέψω στην Αθήνα αισθάνθηκα πολύ όμορφα και είμαι τυχερός για αυτό που κάνω γιατί μπορώ να αλλάζω τόπους και χώρους και αυτό με ανανεώνει.

img_6391

Ρίσκα και λάθη. Είσαι άνθρωπος που παίρνει ρίσκο; Τα λάθη σου τα επεξεργάζεσαι, τα διορθώνεις ή τα αφήνεις και τα προσπερνάς;

Λάθη ουκ ο λίγα. Τα επαγγελματικά λάθη πρέπει να τα διορθώνω γιατί δίνω λόγο σε όλους μου τους συνεργάτες και ένα δικό μου λάθος μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά κάποιου από αυτούς άρα είναι ευθύνη μου να τα διορθώνω. Τα προσωπικά λάθη άστα να υπάρχουν, και σίγουρα θα γίνουν κ άλλα, ένα μυαλό είναι, μια καρδιά. Ρίσκο, ναι, είμαι άνθρωπος που παίρνω ρίσκο, φυσικά με την ωριμότητα να αναλάβω και την ευθύνη, είτε η έκβαση αυτού είναι θετική είτε αρνητική.

img_6317

Συναισθηματικά σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή Υπάρχει έρωτας στην ζωή σου;

Την περίμενα αυτή την ερώτηση. (γέλια πολλά).  Στάσου να δουλέψουμε πρώτα, να πετύχουμε κάποιους στόχους, και κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα για αυτά.

Τεχνηέντως τα αποφεύγω, και δίνω βάση στην καριέρα.

img_6416

Πες μου την συνεργασία όνειρο και μεγαλύτερη επιθυμία για σένα.

Θα ήθελα να μπορώ να δουλέψω για πολλά χρόνια και να συνεργαστώ με πολλούς καταξιωμένους μουσικούς και καλλιτέχνες, να καταφέρω να πάρω κάτι από αυτό το μεγάλο ταλέντο που έχουν. Δεν θα ήθελα όμως, και αυτό θεωρώ πως είναι και ένα από τα ελαττώματα μου, να τους γνωρίσω πάρα πολύ και να τους απομυθοποιήσω. Θέλω να τους κρατήσω εκεί ψηλά που τους έχω, να τους βλέπω και να τους θαυμάζω.

img_6457

Για το www.bizznews.gr – Συνέντευξη Άννα Τσιάλτα 

Φωτογραφίες – Γιάννης Γκογκόπουλος 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!