Αποκλειστικό: Η Μαίρη Μηλιαρέση στο νέο σήριαλ του Καποδίστρια

Νέο σήριαλ έρχεται το οποίο θα καταπλήξει αφού έχει ατάκες, ιστορίες και φυσικά καλούς ηθοποιούς. Μάθετε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες όπως τις είπε στο bizznews.gr ο σεναριογράφος!


Ο σεναριογράφος Παναγιώτης Καποδίστριας μπαίνει από αυτή την Πέμπτη σε γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει με κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Τα γυρίσματα θα έχουν εντατικούς ρυθμούς, μιας και οι προβολές θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο. Αυτό είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όχι όμως και στο εξωτερικό, που η καλοκαιρινή σαιζόν έχει αποδειχτεί διαμάντι για σειρές όπως “True blood”, “Little pretty liars” κ.α., οι οποίες σαρώνουν στην τηλεθέαση και αποτελούν μια όαση δροσιάς μέσα στην κάψα του καλοκαιριού. 
Ο δαιμόνιος σεναριογράφος έψαξε και βρήκε τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν καλύτερα τους ρόλους που έχει φανταστεί. Μέσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι η Νατάσα Τσακαρισιάνου, ο Μάνος Ψιστάκης, η Μαρία Κορινθίου, αλλά και η καλή του φίλη Μαίρη Μηλιαρέση. Τον περασμένο χειμώνα, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο θέατρο και η χημεία τους έδειξε πως δένει.
Η Μαίρη λοιπόν ήταν από τα πρώτα ονόματα που σκέφτηκε, αμέσως μόλις υπέγραψε για τη νέα σειρά. Η σειρά θα είναι κωμική, στο ύφος των αγαπημένων μας “επτά θανάσιμων πεθερών” τα σενάρια θα τα υπογράφουν οι μαθητές του Παναγιώτη από τη σχολή δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa” ενώ η σκηνοθεσία θα ανήκει στον ίδιο.
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες, η Μαίρη Μηλιαρέση υποδύεται μια τραγουδίστρια η οποία προσπαθεί μανιωδώς να κρύψει από την κόρη και τους φαν της, το νέο της δεσμό. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας δήλωσε πως το κείμενο είναι ξεκαρδιστικό και έχει πολύ άγχος για το αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης όμως, είναι ένας τόσο δοτικός άνθρωπος που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα και σου βγάζει μαγικά τον καλύτερό σου εαυτό.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!