Αποκλειστικό / Η Απάντηση του Αντρέα Μπάρκουλη για τα κακόβουλα σχόλια

Και Αυτή η δήλωση είναι από τον ίδιο τον Αντρέα Μπάρκουλη ο οποίος απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες.


Και Αυτή η δήλωση είναι από τον ίδιο τον Αντρέα Μπάρκουλη ο οποίος απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες. 

Δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει σε όλο αυτό που έγινε λίγες ώρες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο ο Αντρέας Μπάρκουλης.

Χαίρομαι που έχω εγώ την απάντηση τους και μέσα από εδώ θα την μάθετε και εσείς.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ‘’φίλη’’ της Μαίρης Μπάρκουλη έκανε δηλώσεις ότι δεν την έκαναν κουμπάρα ενώ της το είχαν υποσχεθεί, και της ζήτησαν μεγάλο χρηματικό πόσο το οποίο και δεν μπορούσε να δώσει.

Όταν η Μαρία και ο Αντρέας θεώρησαν ηθικό να προτείνουν στην Δέσποινα να γίνει κουμπάρα τους, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα τους και ανέλαβε όλα τα έξοδα του γάμου βάζοντας και τον χώρο και το φαγητό αλλά και όλα όσα χρειάστηκαν για να πραγματοποιηθεί.

Επίσης η κουμπάροι ήθελαν μετά το γάμο να κάνουν δώρο στον Αντρέα ένα βράδυ στον αγαπημένο του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, Δημήτρη Κοντολάζο και Θάνο Τζάνη, βάζοντας και πάλι όλα τα έξοδα.

Εδώ λοιπόν ξεκινάει το παρατράγουδο …. (διότι όπως ισχυρίζεται η φίλη της Μαίρης δεν την κάλεσαν στα μπουζούκια και δεν την έβαλαν να κάτσει και στο νυφικό τραπέζι)

Για να τελειώνουμε λοιπόν … Η απάντηση είναι μία και αυτή την φορά από τον ίδιο τον Αντρέα Μπάρκουλη

Για δέκα λεπτά δημοσιότητα μπορεί κάποιος να κάνει τα πάντα … Δεν θα μου στερήσει κανείς την χαρά να απολαύσω τον γάμο μου με την Μαρία και τον γιο μου Νικόλα Κανένας… Το ποιος είναι δίπλα μας αποδείχτηκε περίτρανα για μια ακόμα φορά …

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και όσους μας έστειλαν μηνύματα αγάπης για αυτό το γεγονός της ζωής μας. Ο Θεός είναι πάντα δίπλα μας και δεν αφήνει κανέναν να φύγει χαμένος …

Άλλωστε όλοι αξίζουν 5 λεπτά δημοσιότητας …. Έστω και με το δικό μου όνομα για ακόμα μία φορά!!!

Όσοι δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα … (βάζοντας κείμενα και αναρτήσεις από τα σόσιαλ … ΧΩΡΙΣ καν να μπουν στον κόπο να μάθουν και από την πλευρά μου τι έγινε την στιγμή που πουλάνε τα άρθρα τους με το Δικό Μου όνομα … ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ …. (Υπάρχουν και Τηλέφωνα) που διασταυρώνεις τις εκάστοτε πληροφορίες.

 

Σας δημοσιεύουμε και το προσωπικό μήνυμα της Μαίρης Μπάρκουλη που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό λίγες μέρες πριν τον γάμο που ανακοινώνει και η ίδια κάποια πράγματα.


Μαιρη Μπαρκουλη

18 Ιουνίου στις 1:31 μ.μ. · Τροποποιήθηκε ·

ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,,,ΑΥΡΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ,,,ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ,,VIEW HALL,, Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 177 ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΩΝ 2 ΜΕΝΙΔΙ ΣΤΙΣ 8ΜΜ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ …
ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΑΡΑΤΟΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ,,,, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ…
ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ,,,
ΤΟΝ Κ.ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ…
ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ,,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,,,ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΥΡΙΟ,,,,
ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΑΝΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ….
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ,,,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΙΚΟ ΜΟΥ,,,
ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ,,,ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,,,,

02



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!