Αποκλειστικό: Η Άντζελα Δημητρίου πιο αποκαλυπτική από ποτέ σε μια συνέντευξη μετά από πολύ καιρό!

Είναι Μύθος και το έχει αποδείξει με το σπαθί της όλα αυτά τα χρόνια αφού έχει κατακτήσει την κορυφή! Η Άντζελα Δημητρίου πιο ανανεωμένη από ποτέ αποκαλύπτει σε μια μοναδική συνέντευξη αποκλειστικά στο bizznews.gr και την Άννα Τσιάλτα όλα αυτά που την κάνουν να νιώθει όμορφα!


Είναι Μύθος και το έχει αποδείξει με το σπαθί της όλα αυτά τα χρόνια αφού έχει κατακτήσει την κορυφή! Η Άντζελα Δημητρίου πιο ανανεωμένη από ποτέ αποκαλύπτει σε μια μοναδική συνέντευξη όλα αυτά που την κάνουν να νιώθει όμορφα! Νέα τραγούδια νέα εμφάνιση, νέα διάθεση και πάνω από όλα ξεχειλίζει ένα Άρωμα γυναίκας γεμάτο επιτυχία!! Απολαύστε μια συνέντευξη μέσα από την ψυχή της, αφού αυτό έχει συνηθίσει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια μια Λαίδη!!!  
 
Είσαστε στην φάση μιας καινούργιας δουλειάς που ακούγεται ότι έρχεται να κάνει την διαφορά με ένα πολύ δυνατό come back της Λαίδης. Είναι αλήθεια; 
 
Είναι αλήθεια Άννα μου. Είμαστε στην ετοιμασία μιας καταπληκτικής δουλειάς με την εταιρεία μου αλλά και τους συνεργάτες μου, και πραγματικά πιστεύω πως είναι μια από τις καλύτερες δουλειές μου. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που μου εμπιστεύτηκαν τραγούδια τους και θα τους αναφέρω όλους γιατί έχουν βάλει τις υπογραφές τους σε αυτή την δουλειά. Ο Νεκτάριος Μπήτρος που συνεργάζομαι μαζί του τα τελευταία χρόνια και είναι δίπλα μου, Ο Νίκος και ο Χρήστος Δουλάμης που κάνουν εξαιρετική δουλειά, ο Βαγγέλης Κωνσταντιντινίδης ο Γιώργος Μπήτρος  και η Αζάτ Χελβατζιάν. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Βίκυ Γεροθόδωρου που είναι η πρώτη μας συνεργασία και μου εμπιστεύεται κομμάτια της. Η δισκογραφική μου Lobby Music και η Ελένη Καλατζή  που είναι πάντα δίπλα μου σε ότι κάνω και με υποστηρίζει και φυσικά στον κόσμο που τόσα χρόνια αγκαλιάζει τις δουλειές μου.  Είναι μια εξαιρετική δουλειά η οποία θα σηματοδοτήσει και την δυνατή μου επιστροφή!! 
 
Υπάρχει κάποιο τραγούδι που σε αγγίζει περισσότερο και σου θυμίζει κάτι που σε κάνει να νιώθεις κάπως; 
 
Πάντα όλα μου τα τραγούδια τα αγαπάω εξίσου. Η αλήθεια είναι πως είναι παιδιά μου πως τα τραγουδάω όλα και τα κάνω ένα με εμένα. Σε αυτή την δουλειά υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια. Ιδιαίτερα που αγγίζουν τις καρδιές. Ο κόσμος θέλω να τα αγαπήσει και θα το κάνει όπως κάνει τόσα χρόνια με τα τραγούδια μου. Υπάρχει ένα λίγο διαφορετικό τραγούδι μέσα το οποίο είναι και λίγο πιο κοντά στην νεολαία με ένα ιδιαίτερο ρυθμό, το Ας πρόσεχες., με διαφορετικό ρυθμό πιο ράπ σε συνεργασία με τον Ominus.  Είναι αυτό που αναφέρετε σε οποιονδήποτε άντρα ή γυναίκα που λέει ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ… 
 
Πιο ραπ τραγούδι δεν έχουμε συνηθίσει την Άντζελα. Πως έγινε αυτή η αλλαγή;
 
Έχω ξανακάνει ραπ πιο παλιά απλά δεν είχε ακουστεί τόσο πολύ. Είμαι των αλλαγών εγώ και το ξέρεις. Θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα και να βγαίνει κάτι καινούργιο από εμένα προς τα έξω.  Είχα μια πολύ ωραία συνεργασία με τον Ominus και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό το αποτέλεσμα. Μέσα από την εμπειρία μου τον ευχαριστώ επίσης και για τόσο ωραία λόγια που άκουσα από εκείνον στο στούντιο, και είναι πολύ καλό τελικά να υπάρχουν νέα παιδιά που να ξέρουν να σέβονται και να εκτιμούν τους μύθους!!!  Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου Δημήτρη Φραγκιουδάκη και Πάνο Σταυριανούδη για την επιμέλεια που είχαν όλα αυτά τα χρόνια σε εμένα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Φωτογράφο μου Μαρία Ντελάκου!! 
 
Ετοιμάζεις κάτι για τον φετινό Χειμώνα; Θα σε δούμε κάπου; 
 
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές προτάσεις και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη. Είμαι σε σκέψη για το τι θα κάνω φέτος, ακόμα δεν ξέρω. Θέλω να κυκλοφορήσει η νέα δουλειά και να δώ. 
 
Το καλοκαίρι έκανες αρκετές εμφανίσεις. Πως πήγαν; Ξεκουράστηκες καθόλου, έκανες διακοπές; 
 
Έγιναν πολλές συναυλίες και πήγαν πολύ καλά οφείλω να ομολογήσω.  Και Αθήνα και πολλές στην επαρχία. Τι να σου πώ; Ενθουσιάστηκα. Είναι μαγικό να σε αγαπάει τόσο πολύ ο κόσμος και να στο δείχνει. Μικρά παιδιά αλλά και μεγάλα, να έχεις μεγαλώσει τόσες γενιές και να σε αγαπούν είναι μαγικό. Νιώθω πολύ συγκινημένη αλλά και γοητευμένη που εισπράττω την αγάπη του κόσμου και το πιο σημαντικό την εκτίμηση και τον σεβασμό.  Όμως να σου πώ πως ήταν και πολύ κουραστικό διότι ήμουν συνέχεια στούντιο αφού ετοίμαζα τα καινούργια μου τραγούδια.  Αλλά δεν πειράζει το αποτέλεσμα μετράει και για μένα το αποτέλεσμα με δικαιώνει! 
 
Φήμες τον τελευταίο καιρό που κυκλοφορούν λένε πως Η Άντζελα είναι πολύ ανανεωμένη και ερωτευμένη;  Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάτι στην ζωή σου που σε κάνει να λάμπεις ακόμα πιο πολύ; 
 
Εδώ γελάσαμε πολύ … (γέλια πολλά) Αλήθεια κυκλοφορούν τέτοιες φήμες;  Η Αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι πολύ καλά με τα προσωπικά μου, με την οικογένεια μου, τους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου, είμαι πολύ καλά και πολύ ανανεωμένη με την νέα μου δουλειά!!  Έχω την υγεία μου και είμαι πιο δυνατή από ποτέ!!! 
 
Μια ευχή που θα έκανες μέσα από την καρδιά σου για όλους εκείνους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν, για να κλείσουμε θετικά την συνέντευξη μας. 
 
Το πιο βασικό Άννα μου και το ξέρουμε καλά όλοι μας πια είναι να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε δυνατοί για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Υγεία δύναμη και θετική σκέψη για να πάμε μπροστά!!! 
Aκούστε το νέο της τραγούδι τελείως διαφορετικό…. σε συνεργασία με τον ράπερ Ominus !!! 
Φωτογραφίες στούντιο: Μαρία Ντελάκου 
Φωτογραφίες συνέντευξης: Νατάσσα Σπυροπούλου 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!