Αποκλειστικό/ Με εντολή του Κου Αποστολόπουλου στο Ιατρικό Κέντρο, Δωρεάν η νοσηλεία του Νικόλα Μπάρκουλη

Τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βοηθούν. Καλύτερα ο μικρός Νικόλας Μπάρκουλης με τον γιατρό του Γιώργο Ναούμ αλλά και τον Κο Αποστολόπουλο δίπλα του!!


Το πιο σκληρό χτύπημα της μοίρας για τον Αντρέα Μπάρκουλη. Η αρρώστια που χτύπησε το παιδί του, πήρε τελικά  άλλες διαστάσεις και ευτυχώς όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα για τον μικρό Νικόλα.

Σε συνομιλία που έχουμε με την γυναίκα του Μαίρη τον τελευταίο καιρό για το θέμα της υγείας του μικρού Νίκου μας, αφού είμαστε κοντά και παρακολουθούμε την εξέλιξη της υγείας του, μας ενημέρωσε πως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα και οι τελευταίες εξελίξεις με τις εξετάσεις του μικρού δίνουν στον γιατρό του Γιώργο Ναούμ θετικές ενδείξεις.

Θυμίζουμε τον τελευταίο καιρό μετά  από μια σειρά εξετάσεων που έκανε ο μικρός Νικόλας Μπάρκουλης δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο καλά. Ο μικρός έχει την νόσο Crohn η οποία και είναι αυτοάνοση ωστόσο του δημιουργεί πολλά προβλήματα με το έντερο.

Ο γιατρός που τον έχει αναλάβει ο κύριος Γιώργος Ναούμ ο οποίος και τον έχει αναλάβει εντελώς δωρεάν και το τονίζουμε αυτό.

Στην φωτογραφία μαζί με τον γιατρό του … Κλείνοντας το μάτι απο χαρά γιατί όλα θα πάνε καλά!!! 

100

 

Ο ίδιος είπε στον μικρό Νικόλα να μην στεναχωριέται και θα είναι δίπλα του σε όλα. Το παιδί ένιωσε απόλυτη σιγουριά και ενέργεια αφού αγκάλιασε τον γιατρό λέγοντας του με την παιδική φωνούλα του σας ευχαριστώ. Είναι δίπλα του και όπως μας είπε η Μαίρη Μπάρκουλη ο γιατρός του είπε οτι ΄΄Μην φοβάσαι μαζί μου θα προχωρήσουμε δυνατοί και θα σε σώσουμε από τα χέρια της Ιατρικής” 

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι μετά από την έκκληση που κάναμε και μέσα από το bizznews.gr αλλά και η ίδια η Μαίρη ο Κος Αποστολόπουλος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών έδωσε την δική του εντολή για οτιδήποτε χρειαστεί ο Νικόλας Μπάρκουλης τους καλύπτει Δωρεάν το Ιατρικό κέντρο Αμαρουσίου.  Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι τελικά … 

400

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!