Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Αλκαίος ξεκινά εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη – Ποιοι τραγουδιστές θα είναι μαζί του;


Στήνεται ένα καλοκαιρινό πάρτι στο «Deus Music Experience».

της Νάντιας Ρηγάτου

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και στο “4711” το χειμώνα, ο Γιώργος Αλκαίος ανεβαίνει στη συμπρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι.

Το «Deus Music Experience» ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον αγαπημένο τραγουδιστή και όπως μαθαίνω από έγκυρες πηγές της συμπρωτεύουσας στήνεται ένα πάρτι υπερπαραγωγή με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες από τις δεκαετίες 80 και 90.

Μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο θα βρεθεί ο Νίκος Βουρλιώτης ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί ο λαϊκός τραγουδιστής που θα βρίσκεται στο σχήμα.

Πρόκειται για τον δημοφιλή τραγουδιστή Δημήτρη Χρυσοχοΐδη ο οποίος θα συναντηθεί πρώτα φορά καλλιτεχνικά με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Nivo σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για 7 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 16 χρόνια μετά από πρόταση του Βασίλη Γκόγκου του επιχειρηματία που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και το πάρτι που ετοιμάζουν θα ταξιδέψει εκτός από το “Deus” σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αυτό το καλοκαίρι ενώ κλεισμένες συναυλίες σε Αμερική και Αυστραλία είναι ήδη στο πρόγραμμα για το φθινόπωρο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!