Αποκλειστικό/ Νταιάνα Τσέκου: Το comeback, η αποβολή στον πέμπτο μήνα, πρόταση γάμου και νέο τραγούδι


Αν γυρίσουμε πίσω το χρόνο θα δούμε την Νταϊάνα Τσέκου που ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες στο talent show “Fame Story” 15 ολόκληρα χρόνια πρίν και παρόλο που δεν έφτασε στους φιναλίστ του, εκείνη εξακολουθεί να έχει προτεραιότητα της το τραγούδι και να συνεχίζει 15 χρόνια μετά την επιτυχία.

Μπορεί να εξαφανίστηκε λίγο όπως θεωρούν πολλοί τελευταία αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι …
Την ξέρω πολλά χρόνια σχεδόν λίγο μετά που έφυγε από το παιχνίδι

Είναι ένα άτομο που τα λέει έξω από τα δόντια όπως κι όταν τραγουδάει.

Δεν λέει φαμφάρες και όπως όλα δείχνουν μπορεί να μην είναι πρώτη φίρμα σε μεγάλη πίστα αλλά από δουλειά δεν έχει ξεμείνει ποτέ.
Μετά από ένα χωρισμό που είχε αρκετά χρόνια έχει ανανεώσει και αλλάξει πολλά στην ζωή της αφού τελικά ότι γίνετε είναι πάντα για καλό.

Επιστρέφει λοιπόν…. Με νέο τραγούδι Από την δισκογραφική του Δημήτρη Γιώτη σε λίγες μέρες με νέο τραγούδι και τελικά από όλα όσα φαίνονται τα πράγματα για εκείνη εξελίσσονται σωστά αφού στην ζωή της υπάρχει νέος έρωτας καρμικός που δηλώνει πως είναι και ο άντρας της ζωής της.

Πέρασε πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες αφού η εγκυμοσύνη της τέλειωσε δυστυχώς με αποβολή στον πέμπτο μήνα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όμως τα δύσκολα πέρασαν και η πρόταση γάμου ήρθε μια βραδιά μπροστά στο κοινό στο Bodega όπου και πήγε να δεί τους φίλους της Χάρη Ακριτίδη – Σαμπρίνα και Ελένη Καρουσάκη.

Ένα παραμύθι τελειώνει και ένα άλλο αρχίζει τελικά για την Νταιάνα γιατί όπως και να το κάνεις πάντα οι πριγκίπισσες κοιτάνε μπροστά και συνεχίζουν .. Το λέει και το κομμάτι της το καινούργιο άλλωστε..
”Τι σου προσφέρει” ο τίτλος !! Πάρτε μια γεύση απο το teaser που κυκλοφορεί.

Με μεγάλη μου χαρά και μετά από απουσία μηνών επιστρέφω δυναμικά και σας παρουσιάζω ένα teaser από το καινούριο μου…

Gepostet von Daiana Tsekou am Freitag, 28. September 2018

Με τα μαλλιά της εντελώς μαύρα μεγαλύτερη αυτοπεποίηθηση και πιο σέξι εμφανίσεις η Νταϊάνα ετοιμάζει και νέες εμφανίσεις όπως και ένα νέο μαγαζί γιατί πάντα θέλει να έχει και την επιχείρηση της.

Για το τραγούδι της
στίχοι και μουσική Άγης Γεωργόπουλος
Ενορχήστρωση προγραμματισμός Τάσος Κατσούλης
Παραγωγή Πελλος Σάββας
Εταιρεία DGM του Δημήτρη Γιώτη



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!