Απίστευτο ποσό: 4.000.000 ευρώ κόστισε το πάρτι γενεθλίων Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό

Την 25η χρονιά της ζωής της γιόρτασε η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό…


Την 25η χρονιά της ζωής της γιόρτασε η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό! Φυσικά, το συγκεκριμένο πάρτι δεν ήταν όπως τα πάρτι που ξέρουμε. Όσο να πεις 4.000.000 ευρώ για ένα πάρτι. Είναι απίστευτο ποσό.

Ο καιρός τους τα «χάλασε» λίγο αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε καθόλου να διασκεδάσουν. Μάλιστα, το πάρτι διήρκεσε έως τις 3:00 τα ξημερώματα. Τα ονόματα που έδωσαν το παρών είναι πολύ μεγάλα. Μερικά εξ αυτών, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγος του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι.

Λέγετε φανταστείτε, μόνο το κρασί, ότι κόστισε 30.000 ευρώ. Ψίχουλα σαν να λέμε. Το πάρτι και η ανακαίνιση του νησιού ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ. Τεράστιο ποσό και αδιανόητο για τα ελληνικά δεδομένα.

Τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της οικογενείας Σεργέι Τσερνίτσιν: «Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα επειδή εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που την ενέπνευσαν να ζητήσει από τους καλεσμένους της αντί να τής φέρουν δώρα, να δωρίσουν χρήματα για να στηρίξουν τις φιλανθρωπίες της οι οποίες θα βοηθήσουν τα παιδιά στη Λευκάδα και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Το καλό είναι ότι πολύς κόσμος δούλεψε για να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα και φαίνεται πως το κατάφεραν. Είναι πολύ καλό το ότι δόθηκαν ευκαιρίες στους ανθρώπους εκεί. Τέλος, να σας θυμίσουμε την ευαισθησία της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα που θέλησε αντί για δώρα από τους καλεσμένους, να μαζέψουν ένα χρηματικό ποσό για να ενισχύσει την περιοχή με διάφορες εγκαταστάσεις και διάφορα άλλα.



download_1 download_2 download_3



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!